De necrezut! Cât a luat la BAC tânărul din Oradea care s-a sinucis la o zi după examen

,

Un tânăr din Oradea a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraş, la o zi după ce susţinuse examenul de Bacalaureat.

Absolventul unui liceu din Oradea a obţinut la examen media 9,25, ocupând locul al 29-lea dintr-un total de 119 candidaţi din liceul pe care îl terminase.

Potrivit site-ului pe care Ministerului Educaţiei Naţionale a publicat, luni, rezultatele la Bacalaureat, adolescentul, care a absolvit Liceul Teoretic „Aurel Lazăr“ din Oradea, a obţinut nota 9,1 la Limba şi literatura română, 9,85 la Istorie şi 8,8 la Geografie, media finală fiind 9,25.

Cu acest rezultat, tânărul a ocupat locul 29 la nivel liceului la care a studiat, din cei 119 candidaţi care au susţinut examenul de Bacalaureat.

Surse din cadrul sistemului de învăţământ din Bihor au declarat, luni, potrivit mediafax, că adolescentul, care era din localitatea Alparea, şi a avut rezultate bune şi în anii liceului, excela la limbi străine, în special la limba chineză, fiind admis la o universitate din China.

Tânărul a fost înmormântat, luni, în localitatea natală. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Atenție, se ridică mașini! Iohannis a promulgat legea! Unde nu aveți voie să vă parcați autoturismul

Agenţia Spaţială Europeană angajează o firmă să curețe gunoaiele de pe orbita Pământului

Atenție șoferi! S-a schimbat legea! De mâine, 28 noiembrie, mașinile voastre vor fi ridicate dacă le mai parcați în aceste locuri! E oficial

"Ăștia mă omoară"! Ultimele cuvinte ale unui polițist infectat cu Covid de pe patul de spital

Românii vor scoate mulți bani din buzunar! Legea intră în vigoare!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies