De necrezut! Cât a luat la BAC tânărul din Oradea care s-a sinucis la o zi după examen

Un tânăr din Oradea a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraş, la o zi după ce susţinuse examenul de Bacalaureat.

Absolventul unui liceu din Oradea a obţinut la examen media 9,25, ocupând locul al 29-lea dintr-un total de 119 candidaţi din liceul pe care îl terminase.

Potrivit site-ului pe care Ministerului Educaţiei Naţionale a publicat, luni, rezultatele la Bacalaureat, adolescentul, care a absolvit Liceul Teoretic „Aurel Lazăr“ din Oradea, a obţinut nota 9,1 la Limba şi literatura română, 9,85 la Istorie şi 8,8 la Geografie, media finală fiind 9,25.

Cu acest rezultat, tânărul a ocupat locul 29 la nivel liceului la care a studiat, din cei 119 candidaţi care au susţinut examenul de Bacalaureat.

Surse din cadrul sistemului de învăţământ din Bihor au declarat, luni, potrivit mediafax, că adolescentul, care era din localitatea Alparea, şi a avut rezultate bune şi în anii liceului, excela la limbi străine, în special la limba chineză, fiind admis la o universitate din China.

Tânărul a fost înmormântat, luni, în localitatea natală. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate