De luni, emisiunea “Follow us!”, de la Kanal D2, se va difuza seara, de la ora 21:00

Autor: Diana Tilă

Începând de săptămâna viitoare, emisiunea “Follow us!”, prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, va fi difuzată de luni până joi, de la 21:00, la Kanal D2.

Dezbaterile pe teme de interes public, dar și discuțiile intense pe marginea ultimelor evenimente din showbiz continuă așadar, aducând publicului, ca și până acum, atât seriozitatea unor topicuri sociale majore, cât și bucuria dialogului pe teme vizând cele mai iubite vedete autohtone și internaționale, informații exclusive din culisele celor mai apreciate emisiuni de la Kanal D și Kanal D2. 

Citește și: Ce făcea Teo Trandafir de ziua ei când era împreună cu fostul soț. Multe femei nu ar fi de acord: „Știam că nu se gândește”

De luni, emisiunea “Follow us!”, de la Kanal D2, se va difuza seara, de la ora 21:00

Alături de Teo Trandafir și Ilinca Vandici vin la masa dialogului și specialiști care fac lumină în cele mai spinoase dintre dezbateri.  Publicul se va bucura în continuare de umorul și energia bună, nelipsite în platoul emisiunii “Follow us!”.

Ne dorim să oferim publicului una dintre cele mai plăcute și utile experiențe în fața micului ecran.

E natural să îți dorești să discuți, să înțelegi întâmplări, acțiuni, oameni, dar să îți și dorești să te relaxezi, în același timp. Asta facem la <Follow us!>, și sunt bucuroasă că reacțiile publicului sunt atât de frumoase. Începând de luni, va așteptăm alături de noi, în fiecare seară, de la 21:00
”, a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

De luni, ne așternem la vorbă seara, de la 21:00! Rămânem la fel de curioase, de dornice să vă aducem în discuție cele mai interesante subiecte! Vă mulțumim că sunteți cu ochii pe noi și vă invităm în continuare să ne dați idei, să ne spuneți ce vă interesează, pentru că ceea ce vă preocupă pe dumneavoastră ne reține nouă atenția ”, a spus Teo Trandafir.

Citește și: Ilinca Vandici iubește din nou: „La fel de frumos s-au așezat lucrurile”. Prezentatoarea de la „Follow us!” ne-a dezvăluit totul, în exclusivitate

Nu pierdeți, de luni până joi, de la 21:00, “Follow us!”, emisiunea care te invită să despici firul în patru, din fața micului ecran, la Kanal D2, alături de două dintre cele mai iubite vedete din România, Teo Trandafir și Ilinca Vandici.