De la doctor, la judecator! Medicul dentist a fost la un pas sa-l bage in mormant VIDEO

Se intampla in 2008, cand campionul mondial la karate Vlad Florescu avea 11 ani. S-a dus la dentist pentru un control de rutina, insa ce i-a facut medicul stomatolog era sa-l ucida, sustin parintii tanarului.

La scurt timp dupa ce a iesit din cabinet, fata a inceput sa i se umfle. Era doar inceputul unui cosmar ce parea nesfarsit. Parintii i-au cerut socoteala medicului, insa acesta a spus ca trebuie sa tina un tratament cu antibiotice si in doua saptamani va fi bine. Au trecut doua luni, si era din ce in ce mai rau.

Baiatul a fost operat de doua ori de medici. Abia dupa ce a fost operat de urgenta, la Bucuresti, baiatul a fost salvat. Pentru chinul pe care fiul sau l-a suportat, tatal a depus o plangere de malpraxis, impotriva stomatologului, la colegiul medicilor din Olt.

O adresa semnata si stampilata de presedintele colegiului l-a lasat masca. In ea apareau toate datele personale ale copilului iar medicii erau avertizati ca parintii au depus o plangere pentru ca vor sa se imbogateasca. Omul s-a dus cu hartia in instanta.

La proces, avocatul partintilor s-a folosit de faptul ca, din cauza unei greseli medicale, Romania ar fi putut pierde un campion modial. Pe cei acuzati nu i-a miscat.

Dupa mai bine de 3 ani, tatal campionului la karate a castigat procesul in care il acuza pe presedintele colegiul medicilor stomatologi de discriminare si de divulgarea datelor cu caracter privat. Medicul stomatolog a fost de negasit.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies