Show de zile mari la Bravo, ai stil! Celebrities în seara de Craciun. Foste concurente intră în scenă pentru o seară memorabilă

Author: Oana Iosif
Actualizat: 24 sep 2022, 07:25

Show de zile mari la Bravo, ai stil! Celebritie in seara de Craciun

Printre suprizele serii, Victor Slav va interpreta “White Christmas”, iar Maurice Munteanu îi va lua la “roast” pe colegii de platou, dar și pe concurente.

În seara de Crăciun, Gala “ Bravo, ai stil! Celebrities ”, difuzată de la 22:00, la Kanal D, vine cu o ediție specială care celebrează o seară de poveste, cu momente artistice impresionante, distracție, muzică de calitate, dar și styling-uri și defilări extraordinare ale concurentelor rămase în competiția stilului.

Citeste si: EXCLUSIV! Care a fost cea mai mare nebunie pe care Raluca Badulescu a făcut-o de Revelion

Premiera pentru telespectatorii Bravo, ai stil! Celebrities

Gala de sărbătoare “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi cu atât mai spectaculoasă, cu cât va marca o premieră în cele șapte sezoane deja difuzate, va fi prima ediție dintre acestea în care concurentele, jurații și prezentatoarea emisiunii vor fi alături de telespectatori, chiar în seara de Crăciun.

Așadar, concurentele s-au pregătit temeinic pentru a demonstra că își merită locul în competiția despre stil și modă, momentele speciale, atât din partea concurentelor, cât și ale juraților vor transpune imediat publicul în atmosfera spiritului de sărbătoare a Crăciunului.

Citeste si: Bella Santiago, noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, copilărie de coșmar în țara natală: "Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Aşa era viaţa mea"

“Este o noapte magică, va doresc din suflet ca această sărbătoare să  v ă aducă pace, liniște, împlinire și multă iubire.

În Gala de Crăciun “Bravo, ai stil! Celebrities” v-am pregătit o ediție de zile mari, avem momente unul și unul. Crăciun fericit, tuturor! Sunt emoționată, este o premieră, după 7 sezoane, este primul Crăciun pe care îl petrecem împreună alături de telespectatori ”, spune Ilinca Vandici.

O altă premieră a show-ului este dată de momentul artistic muzical, Victor Slav va interprea “White Chirstmas”, alături de foste concurente ale “Bravo, ai stil! – Oana Radu, Deea Codrea, Alexandra Ungureanu, Roxana Nemeș și Gina Chirilă.

Acestea vin cu sfaturi prețioase pentru concurentele acestui sezon al emisiunii și povestesc cum li s-a schimbat viața după participarea în cadrul show-ului.

Duminică seară, “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc în audiențe, pe targetul Național și pe cel All Urban

Telespectatorii îl vor putea urmări pe Maurice Munteanu într-o ipostază inedită, juratul “Bravo, ai stil! Celebrities” va susține un moment de roast, acesta este protagonistul unei scene care îi va lua în colimator, atât pe colegii lui de platou, cât și pe concurente.

Nu ratați o ediție de sărbătoare “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies