De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti vopsesti parul gri

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 sep 2020, 05:15

Parul gri este din nou cea mai ceruta culoare din saloane! Nuanta intitulata granny hair ofera tuturor femeilor un sentiment de putere si independenta, datorita conceptului care sta la baza sa: noi alegem sa ne vopsim parul gri, nu mai suntem victime ale inaintarii in varsta. Iar atunci cand parul gri este insotit de un chip tanar si luminos, parca efectul e si mai impresionant.

Profesionistii nostri de la 1 Dream Beauty Studio iti stau la dispozitie pentru un vopsit gri ca la carte, iar noi iti spunem de ce trebuie sa tii cont inainte de a apela la aceasta culoare!

Parul gri are nevoie de atingerea unui specialist. Daca vrei din tot sufletul sa te vopsesti gri si ai decis sa desfasori acest proces in intimitatea caminului, s-ar putea ca rezultatele sa lase de dorit.

In primul rand, pentru a obtine tonurile de granny hair, vei avea nevoie cel mai probabil de o decolorare prealabila, ceea ce iti poate degrada parul in profunzime. Dimpotriva, in salonul nostru vei gasi produse profesioniste care redau luciul si care hranesc parul in profunzime, astfel ca acesta nu mai are de suferit de pe urma decolorarii.

Mai mult, nuanta de gri nu este obtinuta imediat, cat ai bate din palme, ci are nevoie de o abordare mai complexa.

Vopsitul gri presupune si tonuri de violet, care sa stearga reflexiile galbene din parul tau, si abia apoi poate fi aplicata culoarea pe care ti-o doresti. Este dificil sa treci prin acesti pasi acasa, atunci cand nu ai experienta!

Parul gri poate necesita si o schimbare de look.   Iti place parul vopsit gri, dar te privesti in oglinda si ti se pare ca nu are cum sa ti se potriveasca? Ai nevoie de opinia unui specialist.

Acesta are un ochi format, care il va ajuta sa identifice rapid compatibilitatea dintre fizionimia, culoarea ochilor si a parului tau si nuantele de gri. Vestea buna e ca majoritatea fetelor si femeilor se pot vopsi gri fara probleme! Stilistii nostri iti vor recomanda o tunsoare potrivita cu noua ta culoare, precum este bobul, care poate fi aranjat atat drept, cat si buclat.

Parul gri arata extraordinar si cu tehnica ombre sau balayage. In tendinte si adorat de vedete, parul gri este o alegere de care nu ai cum sa nu fii multumita. Iar daca iti doresti si mai mult, expertii nostri iti vor colora suvitele utilizand tehnica ombre sau balayage, pentru o culoare mai complexa, irezistibila. Iti recomandam de asemenea si un vopsit gri in care sa intercalezi tonuri de albastru sau negru si care te va face sa arati precum o vedeta.

Parul gri este frumos pus in evidenta de un machiaj special. Daca ti-ai schimbat culoarea de par cu nuanta la moda a momentului, profesionistii 1 Dream te sfatuiesc sa alegi si un machiaj care sa o puna in valoare. Fardul lila sau mov scoate in evidenta reflexiile parului vopsit gri, iar un blush cremos, in tonuri de piersica, iti va ilumina tenul.

Sprancenele trebuie sa pastreze tonalitatea rece a parului si sa fie bine evidentiate, cu eventualele goluri umplute cu grija. Un creion de ochi negru iti va face privirea si mai profunda, iar un ten perfect, fara defect, e intotdeauna un compliment pentru par. Stilistii nostri te vor invata cum sa adaptezi aceste sfaturi fizionomiei tale, pentru un look perfect.

Poti prelungi durata de viata a culorii. E adevarat ca parul vopsit gri se poate dovedi o culoare pretentioasa, dar va merita atentia pe care i-o acorzi. Foloseste un sampon fara sulfati, care are grija de nuanta parului tau, prevenind estomparea sa. O gama special conceputa pentru parul vopsit reprezinta de asemenea o investitie inteligenta, precum si un sampon nuantator violet, care sa atenueze reflexiile galbui. Acorda importanta si hidratarii; cu cat parul tau e mai ingrijit, cu atat griul va straluci mai frumos.

In ceea ce priveste radacinile, va trebui sa te programezi la salon pentru a le acoperi, in cazul in care nuanta ta naturala e blond-galben sau roscat, dar te poti considera o norocoasa daca ai parul inchis la culoare: uite ce bine arata radacinile crescute astfel pe parul vopsit gri:

In concluzie, noi te incurajam sa optezi pentru parul vopsit gri si sa urmezi astfel modelul celebritatilor la moda. Te asteptam la https://www.1dream.ro/ cu sfaturi personalizate si cele mai cool nuante, coafuri si tunsori ale momentului, dar si cu servicii de manichiura, pedichiura, machiaj, cosmetica, epilat, masaj sau extensii de gene, in sesiuni de rasfat din cap pana in picioare.

 

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!