Un polițist a rupt tăcerea! De ce se dau atât de multe amenzi în România!

,

Ploaia de amenzi din ultima perioadă a revoltat pe toată lume.


In articol:

Au fost aplicate o mulțime de sancțiuni, unele întemeiate, altele nu chiar. Oamenii au fost scandalizați de felul în care forțele de ordine acționează și de multe ori a fost reclamat un exces de zel din parte autorităților. Un polițist a rupt tăcerea și a explicat ce se întâmplă.

Citeste si: Raed Arafat, avertisment important: "Relaxarea după 15 mai nu înseamnă că..." Ce ar trebui să facă fiecare român după această dată?

Un polițist din cadrul IPJ Timiș și lider al Sindicatului Național al Polițiștilor DECUS, filiala Timiș a făcut unele declarații șocante despre problemele din sistem, care sunt vizibile mai ales în aceasta perioadă de criză.

Polițistul a declarat că avalanșa de amenzi are ca substrat o presiune pe care șefii o pun pe umerii angajaților din teren. Se cer cât mai multe amenzi, existând chiar o competiție între superiori legată de numărul de amenzi date.

De ce se dau atât de multe amenzi în România!

Citeste si: Ordonanța Militară nr. 10 schimbă tot! Ce interdicții și restricții ar putea intra în vigoare de săptămâna viitoare

„Șefii ies în față cu cine are mai multe amenzi pe structură.

În funcție de lucrurile astea, se fac avansările înainte de termen și se dau salariile de merit… Se merge pe principiul: nu poți să vii din teren fără nici o sancțiune… Problema cu presiunea să dăm amenzi exista și înainte de Starea de Urgență. Chiar și domnul Despescu a zis: hai să nu mergem la rupere acum cu amenzile”,  a declarat polițistul, într-un interviu pentru  Libertatea.ro.

Citeste si: S-a gasit un nou simptom pentru Coronavirus. Ce apare pe picioarele celor infectati

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nou focar de infectie cu coronavirus in Romania! S-a decis carantina totala: ce localitate se inchide

INTERVIU Un reprezentant ALRO Slatina anunță că prețul energiei electrice se va TRIPLA pentru consumatorii casnici

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

S-a gasit un nou simptom pentru Coronavirus. Ce apare pe picioarele celor infectati

Coronavirus: ce inseamna scenariul 5 si ce masuri se iau cand Romania intra in scenariul 5

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies