De ce s-a despărțit Daniela Condurache de soțul ei. „La divorț, aveam piciorul rupt”, a mărturisit artista

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 16 dec 2022, 20:32

De ce a divorțat Daniela Condurache de bărbatul cu care a fost căsătorită vreme de 16 ani

De ce s-a despărțit Daniela Condurache de soțul ei. Cei doi au divorțat după o căsnicie de 16 ani.

S-au cunoscut pe vremea când erau erau copii, iar soarta avea să-i aducă, peste ani, din nou împreună. Daniela Condurache și bărbatul cu care a fost căsătorită vreme de 16 ani au trăit o dragoste nebună, așa cum însăși artista a mărturisit. De a divorțat Daniela Condurache de soțul ei și în relații au rămas după ce s-au despărțit? 

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache. „Trăiam o dragoste nebună”, a mărturisit artista

Cu cine a fost căsătorită Daniela Condurache 

Daniela Condurache, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a fost căsătorită vreme de 16 ani cu un coleg de scenă pe care l-a cunoscut pe când avea numai 6 ani. Peste ani, soarta i-a adus din nou împreună și chiar dacă fiecare dintre ei era împlicat într-o altă relație, nimic nu a stat în calea dragostei dintre ei.

Constantin Mândrişteanu, bărbatul cu care Daniela Condurache a fost căsătorită, este la rândul lui un artist. Fostul soț al cântăreței de muzică populară este considerat a fi unul dintre cei mai buni trompetiști din România. 

Fostul soț al Danielei Condurache fost angajat al Filarmonicii de Stat Botoşani, al Orchestrei „Rapsozii Botoşanilor”, al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu din Suceava şi al Ansamblului „Dor Transilvan” din Bistriţa. 

A cântat alături de artişti valoroşi şi a concertat în ţară şi peste hotare. Are două albume, „Bijuterii folclorice” şi „Shadow of your smile” (cafe-concert), şi un disc, imprimat în 1979 la Electrecord, cu „Rapsozii”. Cetăţean de onoare al oraşului în care locuieşte, Suceava, din 2018, potrivit  crainou.ro  . 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cum arăta Daniela Condurache în tinerețe. A reușit să-și păstreze cele mai frumoase trăsături până în prezent

De ce a divorțat Daniela Condurache 

Dar căsnicia dintre ei avea să se sfârșească după 16 ani și chiar dacă și-au spus adio, Daniela Condurache a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului cu care a fost căsătorită. 

Artista a mărturisit că distanța și turneele lungi și dese care o țineau departe de casă a produs ruptura în căsnicie. 

”Am fost foarte fericiți! Copii nu am avut, am fost prea mult pe drumuri amandoi(...)

La divorț aveam piciorul rupt, am mers la divorț la brațul lui. Adevărul e că orice bărbat are nevoie de nevastă acasă, măcar din când în când.

Eu recunosc, ascensiunea profesională nu mi-a mai dat voie să stau acasă. Flacăra încă există, ne purtăm respect reciproc, colaborăm.  , a mai marturisit Daniela Condurache, potrivit  starpopular.ro.    

Care este cel mai mare regret al Danielei Condurache 

„Am multe regrete, pentru că în carieră a trebuit să fac extrem de multe sacrificii şi nu spun că n-aş investi tot atât, dar mi-am neglijat de foarte multe ori familia. Mi-am dorit enorm să fiu pe scenă şi oamenilor să le placă ceea ce cânt, dar mi-aş fi acordat şi o parte din timp pentru familie şi, de ce nu, pentru copii. Într-un fel regret că n-am copii, dar am vreo 16 fini şi îi iubesc extrem de mult”,   a mărturisit Daniela Condurache într-un interviu acordat revistei  Taifasuri  . 

În această duminică, Daniela Condurache este invitata lui Denise Rifai la  Kanal D. Îndrăgita cântăreața de muzică populară va vorbi și despre unul dintre marile regrete ale vieții sale și anume faptul că nu are copii. 

 

 

Taguri: