De ce nu a reusit Alexandra sa isi sune parintii din casa groazei: s-a descoperit acum

Detalii noi in cazul crimei din Caracal: s-a aflat de ce Alexandra nu si-a sunat parintii si a putut sa apeleze doar numarul de urgenta 112.Potrivit unor surse apropiate anchetei, telefonul de pe care a vorbit Alexandra inainte de

a fi ucisa avea o cartela SIM reincarcabila expirata, fara nicio optiune activa.

Alexandra a fost astfel in imposibilitatea de a-si contacta parintii. Cu toate ca SIM-ul este expirat, numarul de urgenta 112 a putut fi apelat, aceasta fiind o masura implementata de toti operatorii de telefonie mobila la nivel national.

Telefonul personal al Alexandrei a fost gasit in cursul zilei de vineri intr-un parc din orasul Caracal, chiar Gheorghe Dinca ducandu-i pe anchetatori la locul respectiv.

Citeste si: ULTIMA ORA: Cum a reusit Gheorghe Dinca sa arda trupul Alexandrei intr-un butoi

Citeste si: S-a aflat: ce se afla in gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca

Citeste si: E oficial: oasele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca sunt ale Alexandrei

Alexandra Gheorghe Dinca

Scene de film horror: cum a scapat criminalul din Caracal de trupul Alexandrei

Potrivit unor surse apropiate anchetei, criminalul din Caracal le-a povestit anchetatorillor cum a procedat pentru a scapa de cadavrul fetei.

Astel acesta i-ar fi pus cadavrul intr-un butoi fara fund inalt de 1 metru, lat de 60 de centimetri, si ar fi facut focul la baza acestuia.

Pentru a intretine arderea si pentru a se asigura ca nu mai raman urme din trupul Alexandrei, Gheorghe Dinca ar fi folosit 3 kilograme de vaselina si un rulou de carton asfaltat, pe care le-a pus peste cadavrul fetei.

Citeste si: Descoperire macabra astazi in curtea lui Gheorghe Dinca! Ce au gasit politistii in buruienile de langa casa

Citeste si: Dezvaluire soc a unui martor care a fost de fata cand Dinca a adus-o pe Alexandra la el acasa: "Nu este omorata. Am vazut cum au..."

Citeste si: Crimele din Caracal: detaliul pe care multi nu l-au vazut! De ce purta Gheorghe Dinca genunchiere cand a fost prins

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate