De ce i-a fost frică, n-a scăpat! Ce a pățit Radu Mazăre în închisoare

Radu Mazăre trebuie să facă în închisoare activități pe care în mod normal le evită.

Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazăre, a anunţat că solicitarea fostului primar de a-şi petrece ziua de naştere, care e pe 5 iulie, cu familia a fost aprobată, astfel că vor sta cu toţii la masă atunci. Roxana a vorbit și despre activitățile lui Radu Mazare, potrivit mediafax.ro.

"Face aceleaşi lucruri în fiecare zi, că astea sunt condiţiile. E bine. Face sport cât poate să facă. Iese într-o curte, merge, face exerciţii. Da, a fost aprobată cererea şi ziua lui o să ne-o petrecem împreună, la masă. Nu este o perioadă uşoară, dar ce să fac. Aşa am spus (că vom cununa celălat cuplu din penitenciar- n.r.), dar să vedem cum va fi procedura pe mai departe, pentru că nu ştiu dacă ceilalţi au reuşit să-şi depună documentele, să poată să fie în aceeaşi zi. Dacă va fi în altă zi, iar nu ştiu dacă se poate face lucrul ăsta. Radu arată bine, e ok. S-a îngrăşat un pic faţă de cum era înainte, dar în condiţiile normale. Se mai uită la televizor, dar nu foarte mult. Mai mult citeşte", a declarat Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazăre, după vizita la Penitenciarul Rahova.

Citeste si: Dezastru pe piața media. O mare companie a plecat din România - capital.ro

Tânăra a explicat şi ce muncă face fostul primar al Constanţei, după gratii, la atelierul de croitorie. "Nu ştiu dacă neapărat el croieşte, însă ştiu că trage la maşină şi calcă cearşafuri, feţe de pernă, de astea au probabil nevoie", a completat Roxana Mihalache.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies