De ce este bine sa mananci slanina cu ceapa!

Slanina este un aliment fara E-uri, coloranti si conservanti, fiind recomandata de nutrionisti.

Slanina intareste siste­mul imunitar, aceasta calitate datorandu-se acidului ara­hi­donic, care favorizeaza scaderea coleste­ro­lului, imbu­natateste functiile de protectie ale organis­mului si, de ase­menea, este necesar pentru producerea compusilor chimici responsabili pentru raspunsurile imune si reac­tiile inflamatorii.

Cantitati mici de grasime sunt de folos pentru inima si vasele de sange, reglementeaza contractiile mus­culare ale organelor interne, inclusiv ale muschiului car­diac, si sprijina tonusul vascular.

Fiind atat de concentrata in grasime si in calorii, slanina este un produs care se consuma cu moderatie, recomandat persoanelor care stau mult in frig sau desfasoara o activitate fizica intensa.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate