DE CE a REFUZAT Depeche Mode premiul BRIT Awards 2013 pentru intreaga cariera

DE CE a REFUZAT Depeche Mode premiul BRIT Awards 2013 pentru intreaga cariera

Celebra trupa britanica Depeche Mode a refuzat premiul pentru intreaga cariera ce trebuia sa-i fie acordat in cadrul galei BRIT Awards, dupa ce membrii formatiei au aflat ca distinctia nu va fi inmanata in ceremonia transmisa in direct la televiziune, pe 20 februarie.

 Intr-un declaratie acordata publicatiei britanice The Sun, David Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a spus ca nu il mai intereseaza nimic ce are legatura cu BRIT Awards.

"Sa va spun o istorioara care, probabil, ii va aduce niste probleme unei anumite persoane. Ni s-a spus ca vom primi un nou premiu anul acesta, pentru cea mai influenta trupa din ultimii 20 de ani sau ceva de genul acesta... De fapt, este vorba despre vechiul premiu pentru intreaga cariera si ne-am gandit ca e o chestie misto. Dupa care am auzit ca acordarea premiului nu va fi transmisa la ITV, asa ca ne-am spus «Daca nu ne transmit in direct, atunci nu suntem cea mai influenta trupa. Ce alta trupa are atat de multe hituri ca noi in intreaga lume si a mai facu turnee de asemenea amploare ca ale noastre? Da-i naibii pe ei si pe cei care acorda aceste premii»", a spus Gahan.

Depeche Mode a fost de cinci ori nominalizata la BRIT Awards si are un singur trofeu castigat, in 1991, pentru "cel mai bun single britanic".

Cel mai nou album Depeche Mode, al 13-lea material discografic de studio al trupei, va avea titlul "Delta Machine" si va fi lansat marti, cu doua luni inainte ca britanicii sa porneasca in turneul european in care este inclusa si Romania.
Potrivit jurnalistilor de la The Sun, albumul este un mix intre un mai vechi album, "Violator" (1990) si "Songs Of Faith And Devotion", ambele cu un succes enorm in randul fanilor, dar si indelung criticate de specialisti.

Primul single de pe acest album, "Heaven", a fost deja lansat, piesa beneficiind, de pe 1 februarie, si de un videoclip.
Albumul "Delta Machine" va fi lansat atat in format standard, pe CD, cat si in editie de lux, care va avea patru piese in plus si va fi insotita de un album de 28 de pagini ce include si fotografii realizate de Anton Corbijn.
Lista pieselor de pe editia standard este compusa din "Welcome To My World", "Angel", "Heaven", "Secret To The End", "My Little Universe", "Slow", "Broken", "The Child Inside", "Soft", "Touch/Raw Nerve", "Should Be Higher", "Alone", "Soothe My Soul", "Goodbye".

Intr-o conferinta care a avut loc in toamna anului trecut, Martin Gore - chitarist, clapar si compozitor al trupei - a precizat ca albumul va cuprinde cele mai bune piese produse vreodata de formatie, iar noul sound va fi foarte apropiat de cel al unor materiale mai vechi precum "Violator" si "Songs of Faith and Devotion".

La randul lui, Dave Gahan, liderul trupei, a declarat ca "albumul are un simt foarte organic si direct; nu contine piese blues, dar este cu siguranta un album sentimental". ( sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate