Data naşterii îţi spune ce tip de personalitate ai. Acurateţe foarte ridicată! În ce zi a lunii te-ai născut?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2019, 16:13

Data nasterii. Ziua in care te-ai nascut este foarte importanta din punct de vedere numerologic. Iata ce spune ziua in care te-ai nascut despre personalitatea ta.

Data nasterii: Ziua 1
Daca te-ai nascut in prima zi a lunii esti un adevarat lider, ambitios si cu o dorinta puternica de a avea succes. Esti independent si nu-ti plac restrictiile de niciun fel. Rutina te frustreaza, esti un pionier, un jucator, un initiator. Esti foarte creativ, gandesti rapid, ai instincte pentru afaceri la scara mare. Pentru tine informatia pe care nu o valorifici nu este importanta.

Faci tot posibilul pentru a-ti asigura succesul financiar.

Data nasterii: Ziua 2
Daca te-ai nascut in a doua zi a lunii esti o persoana sensibila, inuitiva si diplomatica. Esti constient de tot ce se intampla in jurul tau si poti fi influentat usor de mediul inconjurator. Talentul tau consta in abilitatile diplomatice, in modul in care formezi si pastrezi relatiile. Esti tentat sa pastrezi armonie in toate relatiile pe care le ai.


Esti cald si afectuos si ai nevoia ca si ceilalti sa se poarte la fel cu tine. Vrei sa fii rasfatat si imbratisat, sa te porti ca un copil, sa te simti in siguranta. Nu-ti place sa fii figura centrala dintr-o situatie, insa iti place sa fii motorul care sa sustina totul din umbra. Esti modest si pentru a nu ii deranja pe ceilalti te gandesti foarte mult la ce spui inainte de a rosti cuvintele.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!