Daniela Crudu este însărcinată. Câte săptămâni are sarcina și cine este tatăl copilului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 oct 2022, 14:01

Daniela Crudu este însărcinată. Câte săptămâni are sarcina și cine este tatăl copilului

Sursa: Instagram

Daniela Crudu este cum nu se poate mai fericită, deoarece este însărcinată. Aceasta așteaptă primul copil, iar zvonurile au fost confirmate chiar de către ea.

Daniela Crudu este însărcinată. Aceasta va naște anul viitor și este cum nu se poate mai fericită.

Vedeta a făcut câteva afirmații mai timide și despre bărbatul lângă care își întemeiază o familie.

Daniela Crudu este însărcinată

Contactată de reporterii cancan.ro, Daniela Crudu a confirmat zvonurile. Aceasta este însărcinată în primul trimestru și mai are foarte puțin până va intra în al doilea. De asemenea, tatăl copilului este iubitul ei de un an și este foarte încântată de modul în care relația lor decurge.

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată. De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!

Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a spua Daniela Crudu pentru sursa menționată anterior.

În prezent, Daniela Crudu și sora ei locuiesc în Suedia, unde își câștigă banii de pe urma unei platforme online.

Cele două se bucură din plin de succesul pe care îl au în ceea ce fac.

Citeste si: Din ce își câștigă existența Daniela Crudu, după ce s-a retras din televiziune. Vedeta are un nou job

Daniela Crudu a apelat la mai multe operații estetice

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Crudu are mai multe operații estetice la activ. Aceasta a făcut întotdeauna ceea ce și-a dorit și ceea ce a făcut-o fericită și a acordat o mare atenție aspectului fizic.

În urmă cu mai bine de un an, Daniela Crudu a apelat la o intervenție estetică mai complexă decât cele pe care le făcuse până acum. Aceasta și-a făcut o liposucție, deoarece, susține ea, stratul de grăsime de pe coapse o nemulțumea.

Cu toate că ea a fost extrem de încântată de rezultatul obținut, internauții nu au fost de aceeași părere, motiv pentru care și-au exprimat nemulțumirea în mediul online. Aceștia sunt de părere că numărul de intervenții estetice pe care Daniela și l-a făcut este extrem de mare și nu mai arată deloc așa cum o făcea în urmă cu câțiva ani.

Decizia socanta luata de Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta cu bestialitate! Ce a decis bruneta in urma cu putin timp

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh.

Citeste si: Daniela Crudu, criticată dur de fani după ce și-a făcut o nouă operație estetică. Ce mesaje i-au transmis urmăritorii?

Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită! Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo. A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a dezvăluit aceasta, după intervenție.

 


Cookies