Daniel Sharman a luat lectii de scrima pentru rolul lui Lorenzo de Medici

Astazi si maine seara, de la ora 22:00, telespectatorii pot urmari ultimele doua episoade ale serialului „Familia Medici: Conducatorii Florentei”; de saptamana viitoare, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, noi episoade ale serialului „Patria mea esti tu”.

Daniel Sharman, pe care il puteti vedea interpretand magistral rolul lui Lorenzo de Medici in serialul "Familia Medicii: Conducatorii Florentei", difuzat la Kanal D, a declarat pentru presa italiana ca a fost in al noulea cer cand a obtinut acest rol prestigios si dificil, dar in acelasi timp fascinant si unic. Indragitul actor s-a documentat o lunga perioada despre personajul pe care il va interpreta.

"M-am documentat mult pentru acest rol. Am citit mult despre ce a insemnat Familia Medici in istoria Italiei. Am petrecut cateva sapatamani in Toscana inainte de a incepe filmarile pentru a simti energia locului si pentru a intelege cu adevarat importanta acestui om.  Am avut un ghid in Florenta, un istoric. (...) Pentru mine a fost definitoriu sa inteleg cine a fost si care este povestea lui Lorenzo", a spus Daniel Sharman, care nu s-a multumit doar cu scenariul serialului pentru a intelege personajul pe care il interpreteaza.

Vedeta britanica a fost supusa unor sesiuni intense de antrenament fizic, pentru a performa in scenele de actiune.

"Am facut cateva sesiuni de scrima in facultate si pentru a juca in Othello. Dar nu eram nici pe departe expert in manuirea sabiei. Acelasi lucru s-a intamplat si in ceea ce priveste calaria. Pentru ambele m-am antrenat intens".

Citeste si: Lorenzo de Medici, in pericol de moarte! Afla cine ii intinde cursa fatala si ce se va intampla cu membrii familiei sale si cu intregul oras, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic, din serialul "Familia Medici: Conducatorii Florentei", de la 22:00, la Kanal

Citeste si: Mujgan, pe cale sa recurga la un gest extrem! Tanara descopera adevaratele sentimente ale lui Yilmaz pentru Zuleyha! Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Ultimele doua episoade din „Familia Medici: conducatorii Florentei” vor putea fi urmarite astazi si maine, de la ora 22:00, la Kanal D, urmand ca de saptamana viitoare, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, telespectatorii sa poata urmari noi episoade ale serialului turcesc „Patria mea esti tu”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate