Dana si "Patroana", SHOW in jacuzzi! Au facut baie impreuna in spuma si s-au certat incontinuu

Dupa ce "Patroana" a facut o vizita surpriza acasa la Leo, Dana a incercat sa fie cat se poate de ospitaliera. O adevarata provocare a fost pe timpul noptii, atunci cand doamna Maria a incercat sa se impuna si sa schimbe regulile casei.

Deranjata de tabieturile fiului ei si ale Danei, doamna Maria a incercat sa se impuna si sa schimbe totul. Totul a culminat spre sfarsitul zilei, atunci cand "Patroana" a venit peste Leo si Dana in dormitor si a stat cu ei in pat.

"Asa e la noi, nu? Vine si Alin, ne punem toti. Dana, nu asa trebuie sa te pui. E rusine sa te pui langa barbat. Trebuie sa stai cu capul la picioarele barbatului. Asa e obiceiul la tigani. Ar trebui s aluam un pat mic din ala, ca sa doarma separat", a spus "Patroana".

Pentru a devia de la discutie, Leo si Dana i-au propus femeii sa se relaxeze in jacuzzi. "Mama, incearca sa faci o schimbare. Iti aranjeaza Dana o camera, te duci si faci o baie si dormi si tu linistita. Nu e bine asa? Incearca si tu. Du-te si fa o baie, iar apoi dormi in camera cealalta", i-a spus Leo. In momentul in care s-au retras in jacuzzi a avut loc un adevarat spectacol. Doamna Maria a incercat in permanenta sa o acopere pe Dana, in timp ce se chinuia sa reziste in apa fierbinte din jacuzzi. "Au innebunit de tot.

Nu inteleg cum Leo care a vazut imaginile pe care le-a vazut a mai acceptat sa fie cu ea. Mie mi-a promis ceva si vad ca face altceva. A aruncat si bani prin casa. Sunt convinsa ca vor divorta. Vom mai vedea noi, sunt o gramada de barbati care o curteaza", a spus Renata, in momentul in care a vizionat imaginile.

Sursa: WOWbiz.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate