Dana Rogoz, reactie dura la adresa celor care au transmis stirea falsa despre moartea actorului Marian Ralea, in aceasta dimineata! "Cine a scris 'stirea' asta e un prost, un imbecil! Am vorbit adineauri cu Marian Ralea si e foarte bine!"

Dana Rogoz este revoltata de stirea care a aparut in aceasta dimineata, cu privire la moartea lui Marian Ralea. Vedeta a postat un mesaj dur pe contul personal de Facebook.

In aceasta dimineata, stirea sumbra despre moartea celebrului Marian Ralea a facut inconjurul presei. Se pare ca informatia a fost una falsa, iar Dana Rogoz, cea care are o relatie profesionala speciala cu renumitul actor, care i-a fost mentor, a luat imediat atitudine."Cine a scris 'stirea' asta e un prost, un imbecil. Am vorbit adineaori cu Marian Ralea si e foarte bine. Doar ca nu intelege de ce il suna toata lumea sa verifice daca nu cumva a murit", a scris tanara actrita pe contul ei de socializare.

Pe de alta parte, Marian Ralea s-a aratat destul de mirat de informatia falsa care a circulat in presa si a incercat sa raspunda tuturor apelurilor disperate ale apropiatilor sai care erau curiosi sa verifice daca este adevarat sau nu ceea ce au aflat. Actorul a raspuns la telefon aratandu-se uimit sa afle... vestea mortii lui: "Nu pot sa cred! Dar cine sa spuna asta şi de ce? Sunt bine, nu am patit nimic!", a spus indragitul artist.
Marian Ralea are 59 de ani, iar maine, 20 decembrie, este ziua sa de nastere!


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate