Dana Roba și-a luat fetele acasă, cu ajutorul poliției: „Parinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele”. Aceasta a fost nevoită să apeleze inclusiv la un avocat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 apr 2024, 00:10

Dana Roba mai are nevoie de trei intervenții chirurgicale

Sursa: Facebook

După ce a fost externată, reușind ca prin minune să treacă pe lângă moarte, Dana Roba a reușit să își ia fetele acasă, deși părinții fostului soț s-au opus vehement. Aceasta a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui avocat și la ajutorul polițiștilor.

Dana Roba și-a luat fetele acasă, după ce a apelat la ajutorul unui avocat și la ajutorul polițiștilor. Cât timp aceasta a stat în spital, cele două fete au locuit la părinții lui Daniel Balaciu, cel care a lovit-o cu bestialitate, până a băgat-o în comă.

Dana Roba și-a luat fetele acasă

Dana Roba a avut o primă tentativă de a-și recupera copiii de la părinții fostului soț, Daniel Balaciu, care se află în arest preventiv, după ce a încercat să o omoare, lovind-o cu un ciocan.

Acesta a revenit în județul Arad, la Semlacul Mic, împreună cu un avocat, pentru a-și lua fetele acasă.

Inițial, aceștia nu au acceptat să îi dea fetele înapoi, dar, odată ce a sunat la poliție și oamenii legii s-au deplasat la fața locului, aceștia au acceptat. „Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip sa-i dea fetele, motiv pentru care am solicitat intervenția politiei. Doar după sosirea unui echipaj de politie, bunicii au acceptat realitatea si au permis fetitelor sa plece cu mama lor”, a declarat avocata Danei Roba, potrivit impactpres.ro.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, Lidia Roba, sora Danei Roba, a spus, în cadrul unui interviu acordat presei tabloide, că fetele vor mai sta o perioadă la bunicii lor, deoarece Dana Roba nu se poate ocupa de ele din cauza stării de sănătate.

Citește și: „M-a călcat cu picioarele pe față. El a premeditat asta”. Ce i-a spus soțul Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul

„Fetele încă sunt la ei (nr. la părinții lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă, pentru ca Dana este cu mâinile in ghips, este într-o situație destul de dificila si nu poate sa se ocupe de fete. Fetele încă nu au venit la mama lor. Ea este la apartament, este supravegheata in totalitate. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Momentan, nu poate sa se ocupe de fete. Abia după ce ii vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune ca este aptă sa îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas”, a spus sora acesteia.

Dana Roba va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale

Dana Roba a reușit să se trezească din comă, după ce soțul a lovit-o cu un ciocan în cap, de mai multe ori. Medicii nu credeau că aceasta va supraviețui, deoarece rănile provocate sunt foarte serioase. 

Citește și: În ce stare se află Dana Roba după ce s-a trezit din comă. Vedeta este în continuare în stare extrem de gravă: „Prima dată ne-a întrebat de ce s-a întâmplat asta”

De câteva zile, Dana Roba a fost externată, dar problemele nu s-au încheiat. Aceasta mai are nevoie de trei intervenții chirurgicale, două dintre ele pentru reconstrucția feței și cea de-a treia la nivelul mâinii drepte, deoarece degetele sunt rupte, iar ambele mâini sunt în ghips.