Dana Budeanu, imagini rare cu fetele ei. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 sep 2022, 13:08

Dana Budeanu

Sursa: Facebook Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat noi imagini cu fiicele ei. Iată cum arată adolescentele!

Dana Budeanu este foarte discretă cu viața personală. Cu toate că are mulți urmăritori în mediul online, puțini sunt cei care știu că aceasta are două fiice. Creatoarea de modă are gemene în vârstă de 17 ani. Iată cum arată Maria și Dana!

Citeste si: Dana Budeanu a ajuns în Daily Mail, însă într-o ipostază inedită. Cum a fost fotografiată românca

Dana Budeanu, imagini rare cu fetele ei. Cât de mult au crescut gemenele creatorei de modă

Dana Budeanu a fost căsătorită până acum nouă ani cu Radu Budeanu, cu care are două fete, Dana și Maria. Chiar dacă a divorțat, creatoarea de modă nu a renunțat și la numele fostului soț. Mai mult, cei doi au păstrat o relație apropiată de dragul fiicelor.

Creatoarea de modă este o mamă fericită și mândră.

Astfel, Dana Budeanu a decis să publice noi imagini cu gemenele ei, care au crescut și sunt incredibil de frumoase. Adolescentele sunt înalte, delicate și au părul lung. Însă, și de această dată, vedeta a avut grijă să le protejeze și a decis să nu le arate chipul pe rețelele sociale.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Chiar dacă mulți o critică pe Dana Budeanu și o consideră o mamă de modă veche, aceasta a declarat că fiicele ei au crescut fără acces la telefon mobil și fără acces la rețele sociale.

REACȚIA Danei Budeanu după ce au apărut zvonuri că se mărită. Ce a postat vedeta pe instagram și cine este Andrei Hrebenciuc, iubitul ei?

Citeste si: REACȚIA Danei Budeanu după ce au apărut zvonuri că se mărită. Ce a postat vedeta pe instagram și cine este Andrei Hrebenciuc, iubitul ei?

„De ce să aibă telefon? Îi sună cineva? E o persoană importantă care vrea să-i sune? Să sune la mama! A! Vor să vorbească cu un coleg, deşi au stat cu colegul până la 5? O sună pe mama colegului. Ce să facă un copil cu un telefon? Eu nu vreau să tăiască aşa. Vreau să le prelungesc copilăria. Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva. Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta, dar eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate ”, a declarat Dana Budeanu.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies