Daminescu, noi dezvaluiri despre starea lui Mihai Constantinescu. "Așa e! Este ținut în..."

Deși starea lui Mihai Constantinescu este în același stadiu, tot critică, apropiații și prietenii artitului coninuă să spere că se va întâmpla un miracol

Cântărețul Adrian Daminescu, unul dintre cei mai vechi și buni prieteni ai lui Mihai Constantinescu, a confirmat de curând zvonurile conform cărora îndrăgitul artist ar fi fost deconectat de la aparate.

Citeste si: Ce avere COLOSALĂ lasă Mihai Constantinescu în urma sa! E pur și simplu uluitor

"A fost deconectat de la aparate, dar în continuare este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze, exact cum a fost la Cotabiţă", a spus Adrian Daminescu, într-un interviu recent.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de mai bine de trei săptămâni.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

Mihai Constantinescu a fost supus, în anul 2008, unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate