Cutremurator: tatal lui murise recent, asa ca un baietel a scris o scrisoare, a legat-o de un balon si i-a dat drumul, pentru ca aceasta sa ajunga in cer la parintele lui. Ce i-a scris e emotionant! Multa lume a plans

Cazul de mai jos, petrecut in Scotia, a emotionat intreaga tara si a ajuns cunoscut si pe internet.

Totul a inceput dupa ce un barbat a gasit intamplator pe strada un balon de care era atarnat un biletel. La inceput a vrut sa il arunce, insa dupa ce a citit ce era scris pe hartie i s-au umezit ochii.

Omul si-a dat seama ca biletelul fusese scris de un baietel al carui tata murise recent. Copilul a legat scrisoarea de un balon si i-a dat drumul sa se duca spre cer, sperand astfel ca mesajul lui va ajunge la parintele lui decedat.

"Tati, imi este dor de tine! Ce faci acolo in Rai, esti bine? Voiam doar sa iti spun care este visul meu: sa imi scrii un biletel si sa mi-l pui in noaptea de Craciun sub perna, ca eu sa-l gasesc dimineata acolo. Vreau neaparat sa stiu ce mai faci! Am facut si lista pentru Mos Craciun: mi-as dori niste ghete, o minge de fotbal, un echipament de la Real madrid si un cub rubik. Cred ca am fost cuminte, ar trebui sa le primesc. Te iubesc!", a scris micutul.

Barbatul care a gasit scrisoarea face acum tot posibilul pentru a-l gasi pe baietel si pentru a-i indeplini dorintele.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate