Cutremurator! Si-au botezat de urgenta copilul pe patul de spital, inainte de a-l deconecta de la aparatele care il mai tineau in viata. Au picat in genunchi de uimire cand au vazut ce se intampla cu el, dupa ce doctorul a scos masinaria din priza

Dylan Askin avea doar 3 ani cand a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer pulmonar.

La doar o luna, dupa ce a inceput tratamentul, Dylan a lesinat la scoala. Parintii stiau ca urmeaza un drum lung si anevoios catre recuperare, dar deodata lucrurile luat o intorsatura grava.

Dupa ce a inceput chimioterapia, prognosticul doctorilor era optimist, insa incidentul de la scoala a schimbat totul. Medicii au fost nevoiti sa il conecteze la aparatele de respiratie artificiala, la Terapie Intensiva. Acolo, a contactat o infectie care ii facea ca organele interne sa cedeze. Temperatura corpului era instabila iar inima ii ajungea la 200 de batai pe minut.

"A fost o decizie foarte grea, dar doctorii ne-au spus ca organele ii cedeaza si nu mai pot face nimic", a povestit mama indurerata.

Mike si Kerry si-au botezat fiul si si-au luat ramas bun. In momentul in care i-au oprit calmantele, inainte de decontecta aparatele, copilul a inceput sa isi miste picioarele, lucru care ar fi fost imposibil daca ar fi fost intr-adevar in moarte cerebrala.

Imediat, i-au facut mai multe teste si au ajuns la concluzia ca se va recupera. MInunea s-a intamplat, intr-adevar, dupa alte

cateva saptamani de respiratie artificiala.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate