CUTREMURATOR. O fetita a reusit sa scape cu viata dupa ce a fost STRANGUALA si INGROPATA de VIE de rudele ei

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 10:55

O fetita din India cu varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani a reusit sa scape cu viata dupa ce rudele au ingropat-o de vie intr-un lan de trestie de zahar.

Alok Kumar, un barbat din satul Maanpur, India, a auzit geamate de copil in timp ce se afla la munca, in lanul de trestie de zahar. A mers in directia de unde veneau zgomotele, dar a vazut cu stupoare ca pamantul se misca ca si cum cineva si-ar face loc sa iasa. A luat lopata si a sapat ca sa vada despre ce este vorba.

A descoperit o fetita, semiconstienta care avea urme de strangulare in jurul gatului.

A alertat autoritatile, iar fetita a fost dusa la spital. Cand s-a trezit, fetita le-a spus autoritatilor de unde este si ca o cheama Tanu, ca a fost batuta si stransa de gat de un unchi si o matusa. Insa cand politia a mers la locul indicat, casa era incuiata, iar vecinii au declarat ca nu au mai vazut pe nimeni locuind acolo de ceva vreme.

Tanu ne-a spus ca un cuplu a luat-o cu ei in urma cu cateva zile si ca au incercat sa o stranga de gat.

Dovezile arata ca acestia au ingropat-o de vie intr-un lan de trestie de zahar. Fetita ne-a spus ca nu stie cum arata unchiul si matusa si ca nu poate sa-i recunoasca
”, a declarat pentru Daily Mail, comisarul sef care se ocupa de acest caz.

In urma mediatizarii dramei lui Tanu, o femeie care sustine ca este bunica materna a fetitei, a povestit ca fiica ei, mama lui Tanu, a divortat recent si a venit sa locuiasca in casa parinteasca, dar nu a stat mult, a parasit casa fara sa spuna nimanui cu cel putin doua saptamani inainte
de acest incident.

Pana la elucidarea acestui caz, Tanu a fost externata si plasata in grija bunicii materne. Politistii o cauta pe mama fetitei si se tem ca nu cumva si aceasta sa fi fost victima unei tentative de omor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!