Cutremur! Romania a fost lovita de 3 seisme noaptea trecuta. S-a anuntat ce magnitudine au avut

,

A fost cutremur! România lovită de 3 seisme în toiul nopții. Seismologii au dezvăluit date importante despre locul desfășurării cutremurelor


In articol:

A fost cutremur! România lovită de 3 seisme în toiul nopții. Seismologii au dezvăluit date importante despre locul desfășurării cutremurelor și care a fost impactul asupra orașelor din apropiere.

Ce magnitudine au avut?

In noaptea de joi spre vineri, în zonele Brașov și Vrancea s-au întregistrat 3 cutremure cu maginitutdinea de de 2,4, 3 și 2,8 grade pe scara Richter.

În Brașov s-a produs primul seism, la o adâncime de 5 km și magnitudinea de 2.4 pe scara Richter. Cutremul a avut loc la ora 00:01:37 (ora locală a României). Seismul a avut loc lângă Brașov, Ploiești, Pitești, București și Bacău. Însă, cutremurul nu a produs nicio pagubă având în vedere nivelul magnitudinii și al adâncimii la care s-a produs.

În zona Vrancea a urmat cel de-al doilea seism, la ora 00:04:56 (ora locală a României). Acesta s-a produs la o adâncime de 141 km și a avut o magnitudine de 3 grade, care de altfel, nu s-a resimțit în rândul locuitorilor din orașele apropiate.

Cele mai apropiate orașe de locul în care s-a produs cutremurul sunt: Brașov, Ploiești, Bacău, Galați și Brăila.

Câteva ore mai târziu, s-a produs și ultimul cutremur, la o adâncime de 100 km și a avut o magnitudine de 2.8 pe scara Richter. Acesta s-a produs în jurul orei 05:13:34 (ora locală a României), tot în Vrancea, în apropierea oraşelor Brașov, Bacău, Ploiești, Galați și Brăila.

sursa: capital.ro

Citeste si: Cutremur puternic în România! Este cel mai mare din acest an!

Citeste si: Cutremur cu magnitudine ingrijoratoare in noaptea de Revelion! Iata unde s-a produs primul sesim din acest an si in ce zone s-a resimtit!

Citeste

si: Cutremur neobisnuit in Romania de Craciun! Ce magnitudine a avut

 

Citește-ne pe
Citește și:

Scandalos! Romanii cu pensii peste 1.200 de lei sunt vizati! Vor sa le ia banii

Sectorul IT a EXPLODAT în pandemie în România: creștere cu peste 22% la aproape 12 miliarde de euro

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Prognoza meteo. Vremea o ia razna! Ce ne asteapta pana la finele lui ianuarie

Horoscop zilnic 10 ianuarie: O zodie va avea un NOROC colosal

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies