Cutremur puternic - Autoritatiile sunt in alerta!

,

Un cutremur puternic a fost inregistrat in Alaska. Inainte de acest seism puternic a mai avut loc un alt cutremur ceva mai slab.


In articol:

In ziua de 08 August 2020, la ora 17:42:55 (ora locală a României), s-a produs în ALASKA PENINSULA un cutremur puternic cu magnitudinea mb 6.3, la adâncimea de 30km.

Inainte de acest seism puternic a mai avut loc un alt cutremur ceva mai slab, insa tot in zona Alaska.

În ziua de 08 August 2020 la ora 15:53:05 (ora locala a Romaniei) s-a produs in ALASKA PENINSULA un cutremur semnificativ cu magnitudinea mb 5.7, la adâncimea de 30km. (sursa: realitatea.net)

Citeste si: Care sunt cele mai mari cutremure din Romania din ultimii 100 de ani

Gheorghe Marmureanu a facut anuntul: cand vine marele cutremur in Romania

Gheorghe Marmureanu a tinut sa faca lumina in acest subiect si a dezvaluit cand va veni marele seism.

Folosind date statistice, cunoscutul seismolog a precizat ca nu ne putem astepta la o miscare tectonica importanta in Romania inainte de anul 2040.

"Discutam de cutremur mare din 2040. Ce rost mai au aceste nimicuri? Am observat ca exista cutremure la 37 - 38 de ani, altele sunt la 65, altele la 100 de ani. Ciclul nou care a inceput in 1940, a fost acum 37, ar trebui sa fie ori 64, ca 38 a trecut, 64, 65, viitorul mare cutremur.

"Viitorul mare cutremur va prinde sudul Moldovei, partea de rasarit a Munteniei, Dobrogea ceva catre Kiev", a spus Gheorghe Marmureanu.

 

Citește și:

Tensiunile uriase in Gala Puterea dragostei! Cristian si Akebono o pun la zid pe Alexandra! Nicos explodeaza si face dezvaluiri incredibile din trecutul Monei! Afla ce se va...

Surpriza serii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a schimbat tactica anuntului pentru "Favoritii saptamanii": cine sunt cele mai votate trei concurente si cei mai...

Mama Geta, asa cum n-ati mai vazut-o pana acum! Iata cum a fost surprinsa mama lui Culita Sterp, la volanul noului sau bolid de lux!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 20 septembrie - A doua parte - VIDEO. George a dezvăluit de ce nu a rezistat relația lui cu Mona: "Nu am...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 20 septembrie - Prima parte - VIDEO. Akebono, scos din emisiune de ceilalți concurenți. A sărit din nou la bătaie!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies