CUTREMUR in Romania! Vezi ce intensitate a avut. Avem motive sa ne ingrijoram?

,

Un nou cutremur, cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter, s-a produs duminica dimineata, la ora 9.46, in zona Vrancea, dupa ce si sambata a avut loc un seism de 3,1 grade in aceeasi zona.

Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP), seismul de 3,2 grade a avut epicentrul in judetul Buzau si s-a produs la adancimea de 119 de kilometri. Orasele apropiate de epicentrul cutremurului sunt Ramnicu Sarat (38 de kilometri), Focsani (43 de kilometri), Covasna (48 de kilometri), Buzau (52 de kilometri) si Marasesti (55 de kilometri).

Un alt cutremur, cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter, s-a produs sambata, la ora 14.16, in zona Vrancea, epicentrul seismului fiind in judetul Vrancea.

Cel mai mare cutremur din acest an, cu magnitudinea de 4,6 grade, s-a produs in 24 ianuarie, in zona seismica Vrancea.

In 22 noiembrie 2014, in Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine inregistrat in Romania in ultimii 10 ani. Seismul a fost simtit si in Bucuresti si a fost urmat de mai multe replici, care nu au depasit insa 3,3 grade.

Din cauza cutremurului, alimentarea cu energie electrica a fost afectata in mai multe localitati din judetul Galati. Serviciile de ambulanta din Vrancea au primit mai multe apeluri pentru atacuri de panica, iar functionarea unor retele de telefonie mobila a fost afectata temporar.

Sursa: Mediafax.

 

Citește și:

Fișă medicală permis auto. Cum se obține și de unde trebuie s-o iei

China dă o altă lecție țărilor de pe glob: Cu virusul sub control, economia îşi continuă procesul de însănătoşire

Cum a murit sefa UPU Fetesti, infectata cu coronavirus, fara boli cronice? Medicul Mioara Neagu avea doar 48 de ani

Unde poți dona haine și îmbrăcăminte în București pentru oamenii nevoiași

Cum scapi de gândacii de bucătărie. 7 metode eficiente


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies