Cursurile suspendate marti! Afla cate scoli au fost inchise in intrega tara

,
Cursurile suspendate marti! Afla cate scoli au fost inchise in intrega tara

Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti a hotarat suspendarea cursurilor sin invatamantul preuniversitar din Capitala.

Decizia a fost comunicatata de inspectorul general scolar Cristian Alexandrescu pentru Mediafax, cu toate acestea luni, 13 februarie, cursurile se vor desfasura normal. La nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti este asigurata permanenta la telverde (0800816021).

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a precizat avand in vedere datele furnizate de inspectoratele scolare judetene ca in 15 judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara in mod normal, nefiind afectate de ninsorile abundente sau temperaturile scazute.

Cursurile sunt suspendate integral, luni, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, in judetele Ialomita, Gorj, Giurgiu, Mehedinti, Vrancea, Dolj si Olt. In judetul Buzau cursurile sunt suspendate pentru luni doar in mediul rural, iar in judetul Valcea fac exceptie scolile din municipiul Ramnicu Valcea.

Inspectoratele scolare judetene din Arad, Bihor, Constanta, Hunedoara, Ilfov, Iasi, Maramures, Prahova, Satu Mare, Timis au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de 10 unitati de invatamant. In judetele Arges, Braila, Calarasi, Caras-Severin, Dambovita, Galati, Teleorman, Vaslui sunt maximum 100 de unitati de invatamant inchise.

Sursa: mediafax.ro

                

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies