Cuplu șoc în showbiz! După 8 ani, o artistă supersexy și-a găsit, în sfârșit, un iubit / EXCLUSIV

Author: Racu C. Munteanu
Actualizat: 04 sep 2020, 18:50

Este una dintre blondele care, atunci când apare undeva, îi cam lasă fără voce pe bărbații care o admiră. Dar, din păcate, spunea ea, situația nu era prea roză pentru că, timp de șapte ani, a dus o lipsă acută de... iubit.

Silvia Stanciu, cunoscută în showbiz drept Sylvie, este una dintre cele mai plăcute prezențe feminine din showbiz-ul românesc, iar succesul fostei componente al trupei Etno este de necontestat, cu atât mjai mult cu cât de câțiva ani buni ea este și vedeta unei emisiuni TV.

Citeste si: Vedetele Kanal D au stralucit la "Gala femeilor de succes"

Citeste si: Maurice Munteanu, despre Silvia Popescu: “De multe ori, intra singura pe porti si ramaneai masca”

Citeste si: Silvia Popescu, castigatoarea a doua sezoane “Bravo, ai stil!”, revine in fata juratilor emisiunii! In editia de maine seara, fosta concurenta a emisiunii vine in platou pentru a lamuri zvonurile

Cu toate acestea, povestea, în urmă cu ceva vreme, Sylvie, dacă în plan profesional avea rezultate notabile, în cel personal nu putea să se laude cu prea multe. ”Nu am mai avut niciun iubit din 2010.

Da, e greu de crezut, nici mie nu îmi vine să cred, dar, din păcate, este purul adevăr. Nu știu ce se întâmplă cu mine, poate sunt eu prea pretențioasă, dar simt că trece timpul aiurea”
, ne spunea senzuala cântăreață Sylvie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Doar că, de ceva vreme, Sylvie are un nou iubit.

Și, chiar dacă a încercat să fie discretă, Sylvie a fost dată de gol de o amică de-ale sale care, fără să fie atentă, a postat o serie de fotografii în care apare frumoasa cântăreață, alături de iubitul ei, în ipostaze explicite.

Contactată, Sylvie a recunoscut relația cu Constantin Manea. ”Au fost perioade lungi în viața mea în care nu am avut iubit, nu din lipsa de pretendenți, ci pentru că eu fac alegeri rar.

Nu consider că trebuie să sari dintr-o relație în alta, să ai neapărat pe cineva, doar ca să nu fii singură. Mie nu îmi place să fac declarații despre viața mea personală, dar, dacă m-ați întrebat, recunosc, 2018 a fost un an "cu iubire" pentru mine, iar acum e la fel. Am rezolvat cam tot ce mi-am propus în viață, singură. La capitolul "dragoste"  însă, e mereu nevoie de voință a 2 persoane.
Să dea Dumnezeu să fie împlinire, fericire, iubire în viață mea și de azi înainte, așa cum va doresc și vouă. Sunt lucruri pe care nu le putem cumpăra, influență, aduce cu forță în viață noastră. Este cum vrea Dumnezeu!”
, ne-a spus, în exclusivitate, Sylvie.

Sylvie vrea să facă și un copil

În altă ordine de idei, frumoasa blondină recunoaște că își dorește din tot sufletul să aibă un copil.

”Vreau să am un copil, dar pentru asta trebuie ca bebelușul să aibă și un tată”, ne-a mai spus Sylvie. Sylvie, adică Silvia Stanciu pe numele ei real, este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi, ea fiind, în același timp, atât cântăreață, cât și balerină și actriță.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!