Cum vor reacționa Asya și Volkan după ce băiatul lor, Ali, va dispărea. Vezi online live episodul 51 al serialului „Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Bianca Hriscu

Volkan și Asya încearcă să afle adevărul despre dispariția fiului lor 

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, de la ora 20:00, la Kanal D începe noul episod al serialului turcesc „Infidelul”. Poți urmări episodul 51 și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Asya și Volkan, personajele principale ale serialului turcesc „Infidelul”, vor

trece din nou prin momente de cumpănă în episodul 51 al serialului. Dispariția fiului lor îi va pune în dificultate pe cei doi.

Ce se va întâmpla în episodul 51 al serialului turcesc „Infidelul”?

Asya și Aras încearcă să fie fericiți împreună, însă se pare că destinul este împotriva lor. Când erau pe picior de plecare, Asya este chemată de poliție pentru a da explicații în legătură cu un caz

de malpraxis. Totul este, de fapt, un plan bine pus la punct de Gonul pentru a se răzbuna pe cei doi. Cu toate acestea, Asya va descoperi o serie de nereguli în analizele pacientei și își va da seama că totul este o înscenare. 

Ali este de negăsit, iar Volkan o va întreba pe Derin dacă știe ce s-a întâmplat cu fiul lui. Actuala soție a lui Volkan va fi foarte iritată de

această întrebare, considerând că nu este datoria ei să îi poarte de grijă lui Ali, având în vedere că acesta este deja la vârsta adolescenței. În plus, Derin va profita de ocazie pentru a o ataca din nou pe Asya, fiind de părere că se amestecă mult prea mult în viața lui Ali. 

„E băiat mare, doar nu mă amestec în viața lui ca mama lui, nu?”, va spune Derin. 

Ce se va întâmpla cu Ali, dacă vor reuși Asya și Volkan să își găsească fiul, dar și dacă va reuși Asya să demonstreze că este nevinovată și că Gonul este cea care a plănuit ca ea să fie acuzată de malpraxis poți vedea în episodul 51 al serialului turcesc „Infidelul”.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citește și: Selçuk din serialul Infidelul trăiește o nouă poveste de dragoste! Talentatul Tarık Emir Tekin a fost surprins recent alături de una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

Serialul turcesc „Infidelul” ajunge la final! Când va putea fi urmărit ultimul episod

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” este parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de mare succes printre iubitorii serialelor turcești. „Infidelul” este povestea unei femei cu o viață perfectă, dar pentru care totul capătă un alt sens în momentul în care află că este înșelată. Soțul ei decide să înceapă o relație cu amanta, în mod oficial, moment în care ea este nevoită să o ia de la capăt, fără să știe că va avea parte de un lung șir de provocări.

Serialul „Infidelul” poate fi urmărit la Kanal D de două ori pe săptămână, mai exact în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00. Mai mult, cei care vor să vadă serialul de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să știe că au posibilitatea de a face acest lucru online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.  

Citește și: Cum arăta Derin din serialul Infidelul, la vârsta majoratului, înainte de a recurge la intervențiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat Melis Sezen în ultimii opt ani!