Cum vor fi aleși ultimii doi finaliști "Survivor România"? Este momentul în care se poate întâmpla orice!

În cursa pentru ocuparea celor două locuri rămase libere în finala "Survivor România" intră Elena, Cezar și Iancu. Cum vor fi aleși ultimii doi finaliști?


In articol:

Ultima zi de jocuri din "Survivor România" este pe cale să înceapă, iar emoțiile sunt mai mari ca niciodată pentru Elena, Cezar și Iancu. Cei trei sunt doar la un pas de marea finală.

Citeste si: Culita Sterp are o noua iubita? A fost fotografiat in timp ce saruta de zor o bruneta focoasa!

Cum vor fi aleși ultimii doi finaliști "Survivor România"? Este momentul în care se poate întâmpla orice!

Dan Cruceru a anunțat cum vor fi aleși ultimii doi finaliști "Survivor România". Cei trei concurenți rămași în luptă vor juca un joc în 3 etape. În cazul în care un concurent va câștiga două etape, atunci va avea locul asigurat în finală.

Dacă fiecare etapă a jocului va fi câștigată de un alt concurent, atunci se va juca și a treia etapă, care va fi una decisivă.

Citeste si: Pana cand trebuie sa purtam masca? Ce sanctiuni primesc cei care nu respecta legea

Cei doi concurenți care vor pierde vor ajunge în consiliu, acolo unde va fi consultat clasamentul publicului. Cel care se va clasa pe ultimul loc în preferințele publicului va fi eliminat din competiție și va pierde astfel șansa de a ocupa un loc în marea finală "Survivor România".  

Citeste si: Motivul pentru care Iancu de la Survivor România a picat la BAC! Mama războinicului spune tot adevărul! ”I-a găsit un telefon în bancă”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate