Cum și-a protejat o fetiță de 12 ani infectată cu Covid-19, Ariana, mama vulnerabilă! După vindecare, a făcut mărturisiri: "Am procedat corect"

,

Cum și-a protejat o fetiță de 12 ani infectată cu Covid-19 mama Ariana, fata din Oradea infectată cu COVID-19 care s-a internat pentru a-şi proteja mama vulnerabilă, s-a externat şi se simte bine.

Cum și-a protejat o fetiță de 12 ani infectată cu Covid-19 mama  „Nu mă aşteptam să ajung subiect de presă. Am făcut ce cred că ar fi făcut în aceeaşi situaţie orice copil pentru părinţii săi şi orice părinte pentru copiii lui”, a declarat Ariana, pentru jurnaliştii de la BIHOREANUL, publicaţia care a şi relatat prima dată despre acest caz, potrivit Adevărul.

„Am suferit puţin, dar am procedat corect”, zice ea despre cele 14 zile pe care le-a petrecut în spital   Despre experienţa de “pacient Covid” Ariana crede că a fost “aventura

vieţii” sale de până acum. “După ce am ajuns la secţia de Infecţioase din strada Republicii am aşteptat cam o jumătate de oră să mi se facă internarea. De cum am intrat în clădire şi pe măsură ce mergeam pe coridor spre salon, un “astronaut” împrăştia cu dezinfectant peste tot în urma mea. Mă simţeam eu însămi ca un mic virus care pătrunde într-o cameră de unde nu va mai ieşi două săptămâni”, povesteşte fata. După câteva ore, seara, o asistentă avea s-o găsească tot în hainele de stradă. “M-a întrebat dacă voi rămâne aşa 14 zile. Atunci mi-am dat seama cât de mult voi sta singură şi închisă…”, spune Ariana.    

Încă din clipa când a aflat că are COVID-19, Ariana, o fetiţă de 12 ani din Oradea, şi-a făcut singură bagajul şi i-a cerut mamei să cheme o ambulanţă care s-o ducă la secţia de Boli Infecţioase, scria, în urmă cu două săptămâni, ebihoreanul.ro.

Din acea zi, femeia a mai văzut-o doar în pozele pe care naşii fetiţei le fac când o “vizitează”, din curtea spitalului, la geamul salonului.    

Confirmată cu Covid după întâlnirea cu o prietenă care avea coronavirus fără să fi ştiut, Ariana a decis să se interneze de dragul mamei. Fiindcă femeia are o afecţiune oncologică, fetiţa chiar a insistat să fie dusă la spital, deşi mama o voia acasă, fiind nedespărţite de la naştere, de când o creşte singură în urma unei tragedii în familie.

Citeste si: Nelu Tataru este revoltat despre cazul din Vaslui! Managerul Spitalului Judetean Vaslui, infectat cu coronavirus, transferat la Bucuresti

Citeste si: Focar de coronavirus la Ministerul Sanatatii. Al patrulea angajat a fost confirmat pozitiv

Citeste si: Numarul de noi cazuri de Covid-19 se mentine mare! Au fost inregistrate si 35 de decese in ultimele 24 de ore

 

 

Sursa foto: Bihoreanul

 

Citește-ne pe
Citește și:

Percheziții după scandalul clanurilor rivale Duduianu și Rinu! Mai mulți membri, duși la audieri!

FOTO - Descoperire epocală în orașul antic scufundat din Egipt: obiecte din secolul al IV-lea î.e. n. păstrate impecabil

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

Rasturnare de situatie! Ce se intampla cu ucigasul lui Emi Pian! Magistratii au luat decizia

Focar de coronavirus la Ministerul Sanatatii. Al patrulea angajat a fost confirmat pozitiv

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies