Cum se simte Lino Golden după ce a fost operat? A fost externat din spital și a dat toate detaliile: "Urmează ca o lună de zile să..."

Author: Amalia Georgescu
Lino Golden, fost concurent la Survivor România
Sursa: Instagram

Vestea că Lino Golden a ajuns pe masa de operație i-a îngrijorat pe fanii acestuia, având în vedere că nu a acuzat până acum probleme de sănătate. Cum se simte artistul?

Dacă ieri anunța ca se află la spital și că urmează să intre în operație, astăzi, Lino Golden a postat un mesaj pe contul personal de instagram prin care a ținut să le mulțumească tuturor celor care și-au făcut griji pentru el în ultimele ore. Mai mult, fostul concurent de la Survivor România a dat detalii despre starea lui de sănătate, dar și despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o.

Lino Golden, primele declarații după ce a fost externat din spital

Lino Golden are o mulțime de fani în țară, acesta fiind un artist foarte iubit de public, motiv pentru care cei care îl urmăresc pe instagram au fost foarte îngrijorați în momentul în care acesta a anunțat că urmează să se opereze. Deși s-a confruntat cu probleme de sănătate, se pare că nu a fost vorba

despre nimic grav, având în vedere că artistul deja a fost externat din spital.

La scurt timp după ce a fost operat, Lino Golden a postat un story pe instagram prin intermediul căruia a ținut să le mulțumească tuturor prietenilor virtuali care i-au trimis mesaje. Acesta a dat asigurări că se simte bine în prezent și că deja se află acasă, ceea ce înseamnă că intervenția a decurs perfect normal, fără complicații.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

"Sunt acasă, totul bine, mersi încă o dată pentru mesaje.", le-a transmis Lino Golden prietenilor virtuali.

Lino Golden, atac subtil la adresa fostei lui iubite și a lui Alex Velea? Dezvăluirea făcută de artist: „Folosesc împotriva ta tot ce...”

Artistul a precizat după ce a fost externat din spital că a fost vorba despre o operație la fiere,

iar că după această intervenție chirurgicală urmează o perioadă de recuperare care poate dura aproximativ o lună de zile. Astfel, chiar dacă este o fire foarte activă, Lino Golden va fi nevoit să se odihnească mai mult în perioada următoare. 

"M-am externat astăzi, acum urmează ca o lună de zile să mă recuperez. Nu a fost nimic grav, am făcut o operație la fiere.", a spus Lino Golden, potrivit spynews.ro.