Cum se simte actorul Bruce Willis la 8 luni după ce a fost diagnosticat cu afazie

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 23 nov 2022, 14:00

Cum se simte actorul Bruce Willis la 8 luni după ce a fost diagnosticat cu afazie

Sursa: Facebook Bruce Willis.

Bruce Willis este cunoscut pentru rolurile sale din ,,Greu de ucis”, ,,Greu de pensionat”, ,,Șacalul” și multe alte producții cinematografice, însă acesta și-a terminat cariera din cauza unui diagnostic ce îi afectează comunicarea, dar cum se simte acum actorul.

Actorul a fost diagnosticat în urmă cu 8 luni cu afazie, un diagnostic ce îi afectează performanța în producțiile cinematografice, dar cu toate acestea, Bruce Willis se simte mai bine.

Citește și: Primele imagini cu Bruce Willis după ce familia a dezvăluit că suferă de afazie. Cum a fost surprins cunoscutul actor

Cum se simte Bruce Willis la 8 luni după ce a fost diagnosticat cu afazie

În urmă cu 8 luni, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, un diagnostic ce afectează capacitatea de comunicare.

Acesta a trebuit să își termine cariera la vârsta de 67 de ani pentru care a muncit toată viața deoarece acest diagnostic îi afecta performanța.

Bruce Willis nu a lăsat însă acest diagnostic să îi ia cheful de viață, iar acesta se afișează pe rețelele de socializare într-o stare foarte bună, plin de viață, împreună cu mesaje motivaționale pentru toți cei care îl urmăresc.

Acesta petrece mult mai mult timp împreună cu familia sa, soția lui, Emma, și cele 5 fiice ale acestuia, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel Ray și Evelyn. Bruce Willis apare și în filmulețele de pe rețelele de socializare ale fetelor sale, iar fanii actorului sunt mereu dornici să îl vadă pe acesta într-o stare atât de bună, în urma diagnosticului trist ce i-a sfârșit cariera. Fanii îi comentează la fiecare postare și îl încurajează pe acesta „Mă bucur să-l văd sănătos!”, „Ce emoționant!, „Se pricepe de minune!”, „E foarte talentat”, „Ce bine că se bucură de viață!”.

Citește și: Ce avere are Bruce Willis

Cum se manifestă afazia

Afazia este o tulburare neurocognitive ce afectează limbajul unei persoane, astfel ducând la dificultăți de exprimare. Afazia nu este prezentă doar în cazul vorbirii, aceasta poate afecta și exprimarea scrisă, cititul și înțelegerea celorlalte persoane. Acest diagnostic nu afectează intelectul pacientului, acesta rămâne intact, dar are probleme în a își exprima gândurile și în a înțelege ceea ace comunică alte persoane.

Bruce Willis renunță la actorie din cauza problemelor de sănătate. Boala cu care a fost diagnosticat actorul în vârstă de 67 de ani

Afazia apare cel mai frecvent în rândul vârstnicilor, deoarece este provocată de anumite leziuni cerebrale, iar aceste leziuni pot fi cauzate de:

  • accidentul vascular cerebral (AVC),
  • tumorile de la nivel cerebral,
  • afecțiuni de natură neurologică,
  • bolile neurodegenerative,
  • traumatismele cranio-cerebrale.

Citește și: Fiica lui Bruce Willis NU se CUMINTESTE. Dupa ce a umblat in sanii GOI prin New York, a aparut ASA la o EXPOZITIE de ARTA

Surse: Facebook Bruce Willis.click.ro, thecarehub.ro 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies