Cum se prepara corect carnea de miel ca sa NU miroasa! Secretul pe care putini il stiu

Author: Oana Picerea
Actualizat: 08 sep 2020, 02:55

Se apropie Pastele, asa ca de pe mesele romanilor nu pot lipsi preparatele din carne de miel .

Sunt multi, insa, care refuza friptura din cauza mirosului specific pe care aceasta carne il are. Iata cateva sfaturi de la maestrii bucatari prin care puteti indeparta mirosul neplacut al carnii de oaie. 

Pentru ca principala cauza a acestui miros este grasimea, aceasta trebuie indepartata cu cutitul inainte de gatire. Apoi carnea trebuie pusa in apa, cel putin 3 ore. Este recomandabil sa fie tinuta asa peste noapte. 

Pentru a fragezi, este recomandat sa fie tinuta in marinada cat mai mult timp. Marinada trebuie sa fie pe baza de vin, otet sau suc si lamaie si condimente si ulei. 

Citește și: Ce gest au făcut apropiații lui Felix Baumgartner în apropierea locuinței sale și de ce a fost Mihaela Rădulescu extrem de emoționată

Citește si: Noi imagini cu Mihaela Rădulescu la funeraliile iubitului său! Vedeta privește în gol și face un gest tulburător înainte de a intra în încăperea cu trupul neînsuflețit al lui Felix Baumgartner

Pentru un gust ideal, se recomanda condimente precum ghimbir, cimbru, usturoi, piper sau rozmarin. Incercati aceste trucuri si veti obtine cea mai buna friptura de carne de miel din cate ati mancat.