Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

,

România trece printr-o perioadă dificilă, iar autoritățile au nevoie mai mult ca niciodată de sprijin. Simona Halep a decis să se implice activ în lupta împotriva coronavirusului.


In articol:

Numărul de îmbolnăviri crește pe zi ce trece și chiar dacă autoritățile din sistemul medical dau asigurări că situația este sub control, orice ajutor este de folos.

Citeste si: Cirese toxice: cand devin ciresele toxice, mare atentie cand le cumparati

Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Simona Halep, una dintre cele mai iubite sportive din România, a decis să nu rămână indiferentă în această perioadă.

Sportiva a explicat într-un mesaj pe pagina ei de facebook că solidaritatea este un factor foarte important în situații de criză cum este aceasta apărută din cauza coronavirusului. Simona Halep a anunțat că va face o donație pentru achiziționarea de aparatură medicală și materiale necesare în spitale, îndemnându-i pe toți cei care au această posibilitate să îi urmeze exemplul.

Citeste si: Euro 2020 a fost amanat! Cand se va juca turneul final

"Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte și ocazia perfectă sa arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal pentru binele general. Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța. Încurajez pe toți cei care pot să sprijine să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!", a scris Simona Halep pe facebook.

Citeste si: O companie aeriană suspendă zborurile regulate începând cu data de 21 martie

 

Citește-ne pe
Citește și:

Unde vor fi tratate femeile însărcinate depistate cu coronavirus?

Rusia reacționează dur, după ce Curtea Constituțională din Moldova a declarat neconstituţională legea care conferea limbii ruse statut special în Republică

Boala gravă cu care a fost diagnosticată Paula Chirilă, colega lui Dan Capatos de emisiune! A fost luată cu salvarea de la Antena Stars

Măsurile luate de ANAF pentru a sprijini economia în timpul crizei de coronavirus. Anunțul făcut de Florin Cîţu

Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul auto. Ce se întâmplă cu examenele?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies