Cum se apara patronii clubului Colectiv! Cei trei actionari nu se aflau la fata locului pentru ca in seara respectiva locatia era inchiriata! Cine a organizat de fapt focul de artificii

30 de oameni au murit, iar numarul deceselor continua sa creasca. Autoritatile trebuie sa stabileasca cine e vinovat pentru tragedia din clubul Colectiv.

Cei trei actionari ai clubului Colectiv vor trebui sa le explice procurorilor imprejurarile care au dus la cea mai mare tragedie care a avut loc in Bucuresti in ultimii 25 de ani. Deocamdata, opinia publica ii considera pe acestia principalii vinovati pentru incendiul de vineri seara.

„Tragedia putea fi evitata daca se respecta legea”, spunea in urma cu doua zile Raed Arafat. Marea provocare pentru patronii clubului este acum sa demonstreze ca au respectat legea. In momentul incendiului, in Colectiv erau 6 extinctoare, insa doar unul a fost folosit.


In urma anchetei, autoritatile urmeaza sa decida cine este de vina si cat de mare este vina fiecarei parti. In 2003, in Statele Unite a avut loc un incendiu intr-un club de noapte din Rhode Island, unde au murit 100 de tineri la un concert rock. Atunci, atat patronii, cat si managerul trupei au fost condamnati la 15 ani de inchisoare, din care doar 4 cu executare. ( sursa wowbiz.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies