„Cum să primească doar sentința asta?”. O femeie din Marea Britanie își strigă durerea, după ce bărbatul care i-a luat viața fratelui său a primit o pedeapsă catalogată drept „insultă”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 apr 2023, 10:26

Paul Manson și-a pierdut viața la doar 52 de ani

Sursa: Rachel Mason/SurreyLive/BPM via mirros.co.uk

Un bărbat din Marea Britanie a fost ucis, iar pedeapsa primită de criminal nu este deloc la fel de mare pe cât s-ar fi așteptat sora victimei. Femeia și-a exprimat nemulțumirea, spunând că ceea ce se întâmplă este o „insultă” la adresa fratelui său.

„Fratele meu nevinovat a fost bătut până la moarte. Sentința de închisoare a ucigașului său este o insultă”, susține o femeie din Marea Britanie,

revoltată de pedeapsa pe care criminalul fratelui ei a primit-o. Totul a pornit de la o neînțelegere.

O femeie din Marea Britanie se revoltă din cauza unei pedepse pe care a primit-o criminalul fratelui său

Paul Manson și-a pierdut viața la doar 52 de ani. Acesta ieșise dintr-un club, care se află în zona Soho din Londra, pe data de 15 decembrie 2022, când a fost atacat mortal de Steven Allan.

În doar 12 secunde, acesta a fost lovit cu pumnul de trei ori.

Pentru crima pe care a comis-o, Steven Allan urmează să iasă din închisoare în nici patru ani, lucru ce o revoltă foarte tare pe sora acestuia, care spune că pedeapsa este o „insultă”, mai ales că Paul a încercat să rezolve conflictul pe cale pașnică.

Citește și: „Mi-a zis să îi pregătim hainele și pantofii”. Un bolnav de cancer a fost plimbat între mai multe spitale, timp de câteva luni, fără a primi vreun tratament

Joi, 20 aprilie, conform The Mirror, Allan a fost condamnat la trei ani și nouă luni de închisoare, după ce a fost exonerat de acuzațiil de crimă care i s-au adus, recunoscând fapta pe care a comis-o. Sora lui Paul se declară „uimită” de sentința dată și este decisă să o atace în instanță.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

„Este o insultă pentru noi, pentru memoria lui Paul și pentru întreaga societate”, a declarat femeia.

Trei pumni au fost suficienți pentru a-l ucide pe Paul

În urma uneia dintre cele trei lovituri, Paul s-a lovit cu capul de trotuar, ceea ce i-a provocat răni grave la nivelul capului. Deși nu a murit pe loc, leziunile provocate i-au adus sfârșitul șase luni mai târziu.

Murat Ünalmış, protagonistul serialului Mă numesc Zuleyha, s-a căsătorit! Iată cine este superba lui soție și ce mesaj le-a transmis celebrul actor fanilor săi

Conform declarațiilor unor martori, Allan ar fi strigat, în momentul atacului „Unde este riposta ta? Arat-mi cum te lupți!”, timp în care, Paul zăcea la pământ, fără a mai putea face ceva. „Cum se face că este în regulă ca cineva să stea atât de puțin în spatele gratiilor, chiar dacă a ucis pe cineva? Și pentru evaziune fiscală primești o pedeapsă mai mare”.

Citește și: Greșeala care l-a costat un glonț în cap pe un adolescent de 16 ani. Băiatul a sunat la uşa greşită şi a fost împuşcat de proprietar

Atacatorul tocmai terminase de băut împreună cu un coleg, atunci când s-a năpustit asupra bărbatului de 52 de ani. Acesta făcea mai multe acte de caritate, iar apropiații vor să ducă toate aceste lucruri mai departe, în memoria sa.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!