Cum să păstrezi zona gâtului și a decolteului tânără?

,

 Pielea gâtului și a decolteului este mult mai moale și mai subțire decât cea a feței, astfel încât aceste zone sunt mai predispuse la pierderea fermității și la apariția ridurilor premature.

Pentru a păstra tinerețea unei zone atât de delicate și feminine precum gâtul și decolteul, urmați 5 reguli simple de îngrijire.

*Mențineți-vă igiena* În fiecare dimineață și seară, în timp ce vă spălați fața și aplicați produse cosmetice de îngrijire, nu uitați de gât și decolteu. Mai întâi, clătește-ți pielea cu apă rece. Pentru curățare, utilizați produse cosmetice fără alcool- lapte, tonic, spumă sau gel makeup.ro. Faceți aceste proceduri în fiecare zi, iar pielea dvs.

va radia de  prospețime și tinerețe.

*Nu uitați de peeling*

Peelingul și curățarea sunt proceduri cosmetice care vizează îndepărtarea particulelor moarte ale epidermei. Pentru a menține tinerețea gâtului și a decolteului, efectuați astfel de proceduri o dată pe săptămână.

Este important să alegeți exfoliantul potrivit. Este necesar să utilizați produse blânde pentru a nu răni pielea subțire. Alegeți produse ușoare pe bază de concentrații scăzute de acizi.

*Asigurați hidratare și nutriție pielii*

Cremele de față sunt potrivite și pentru tratamentul decolteului și a zonei gâtului. Au o textură delicată, hidratează și hrănesc bine epiderma.

Pe vreme însorită, utilizați suplimentar produse cosmetice care creează o barieră fiabilă și blochează razele UV. Sub ele se pot aplica creme antioxidante. Acest lucru va ajuta la prevenirea distrugerii celulelor pielii și a formării premature a ridurilor.

*Faceți măști*

Da, măștile pot și trebuie aplicate pe pielea gâtului și pielea decolteului. Puteți cumpăra măști nutritive, hidratante la farmacie sau puteți încerca să vă pregătiți singuri o mască „de casă”. Amintiți-vă însă că unele alimente pot provoca alergii.

*Redefiniți-vă stilul de viață*

Îngrijirea pielii nu înseamnă doar utilizarea produselor cosmetice. Nutriția și stilul de viață joacă un rol important. Scăpați de obiceiurile proaste, încercați să nu vă lăsați capul prea jos, de exemplu, în timp ce citiți.

Purtați haine din țesături naturale (materialele sintetice irită pielea, ceea ce provoacă uscăciune, descuamare și pierderea elasticității). Includeți în dietă cât mai multe produse pe bază de plante care conțin vitaminele A, C și E. Aceste substanțe asigură elasticitatea și tinerețea epidermei.

        Îngrijirea gâtului și a decolteului este mult mai ușoară decât pare. Caracteristicile acestui proces nu sunt practic diferite de cele relevante pentru îngrijirea feței. Lucru important este regularitatea procedurilor efectuate și produsele cosmetice selectate corect.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Aproape 2 milioane de români, cu ochii pe serialul “Fiica ambasadorului”. Kanal D lider de piață, pe două segmente de public, cu episodul difuzat aseară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies