Cum să dobândești o imunitate de fier toamna aceasta

Suntem deja obișnuiți cu schimbările drastice de temperatură cu care toamna vine la pachet.

Corpul uman nu agreează în totalitate acestea schimbări. În cazul unor variații drastice de mercur în termometre, imunitatea este prima care sare în apărarea întregului corp.

Un sistem imunitar optim se clădește pe baza unei alimentații corecte. Mesele regulate, de 3 ori pe zi, nu sunt suficiente pentru a nu expune organismul la pericole. În lupta cu posibilele răceli sau alte afecțiuni intră și suplimentele alimentare.

Ce rol au suplimentele alimentare mai exact?

În categoria suplimentelor alimentare intră totalitatea produselor care îi pot furniza organismului doza optimă de nutrienți, vitamine și minerale de care are nevoie.

Ele trebuie consumate în mod regulat, fără a depăși doza zilnică recomandată. De exemplu, în cazul unui început de răceală cu febră și frisoane, suplimentele alimentare vor stimula organismul să lupte cu bacteriile sau virusurile - în funcție de ce a produs apariția răcelii.

Recomandări de suplimente pentru o imunitate imbatabilă

În primul rând, aceste produse ce susțin imunitatea nu pot fi procurate de oriunde. Un magazin online de produse naturiste este o soluție ideală. Astfel, dând doar câteva click-uri, produsele dorite vor ajunge la adresa indicată în cel mai scurt timp.

Totodată, magazinele online au un avantaj - se știe din start dacă produsul dorit este disponibil sau nu. În magazinele fizice se află acest lucru doar în momentul în care se întreabă personalul.

1. Mierea

Renumită pentru gustul inegalabil, mierea aduce și numeroase beneficii corpului de care probabil multe persoane nu știu. Ea face parte din unele diete celebre pentru eficiența în lupta cu kilogramele in plus, poate fi folosită cu ușurință la diverse preparate din bucătărie, se pot crea măști pentru față, scalp și corp, din miere și așa mai departe.

Recomandare: Miere de Manuka. Produsă în Nouă Zeelandă, mierea de Manuka crudă și nepasteurizată menține sistemul imunitar la un nivel înalt, indiferent de anotimp sau schimbările drastice de temperatură. În componența sa se găsesc enzime vii, polen de albine și chiar propolis.

Atenție însă, consumul ei se recomandă doar pe stomacul gol - în cazul în care este dizolvată în apă, își va pierde din proprietăți. Cei interesați o regăsesc în gama de produse de pe biosano.ro.

2. Aloe Vera

Această plantă miraculoasă, cum mai este și numită, este folosită că tratament medical încă din antichitate. Ea este folosită cu preponderență în industria cosmetică și farmaceutică, însă se pot face și sucuri delicioase cu ea.

Sucul creat din Aloe Vera este bogat în vitamine - A, B2, B6, C, D, E și K. Mineralele precum sodiu, fier, calciu, magneziu, zinc și așa mai departe se regăsesc în pulpa plantei. În cadrul magazinului biosano.ro, se regăsește suc de Aloe Vera preparat din pulpă în proporție de 99,8%. Este un aliat de nădejde atunci când imunitatea se află la pământ.

3. Ceaiurile

Ceaiurile sunt cei mai la îndemână aliați în lupta cu răceala. Fie el de tei, mușețel, mentă și așa mai departe, este un înlocuitor perfect și pentru cafea - mai ales în cazul celor ce vor să se lase de fumat și mereu asociază cafeaua cu țigara.

Pe biosano.ro se regăsesc o multitudine de tipuri de ceai. Bine păstrate și conservate, ele sunt un glob de vitaminte și minerale pentru toți cei care le consumă. În cadrul magazinului se regăsesc și soluții pentru o siluetă perfectă.

4. Lăptișorul de matcă

Această substanță este secretată de glandele cefalice ale albinelor - într-un stup, ea reprezintă hrana reginelor. Lăptișorul de matcă este un concentrat nutritiv miraculos - conține glucide, amioacizi, vitamine, minerale, acetilcolina și nu numai.

Pe lângă vitalizarea și stimularea imunității, mai poate fi folosită și pentru tratarea oboselii cronice sau a insomniilor. Nu în ultimul rând, doza zilnică recomandată este de 3 capsule, iar după un timp se va observa cum nivelul colesterolului și trigliceridelor din sânge se va situa în intervalul optim.

Imunitatea poate fi stimulată și susținută ușor, atât timp cât corpul uman primește în doză optimă nutrientii și vitaminele de care are nevoie. Pentru că sănătatea este mai importantă ca orice, toate produsele de pe biosano.ro sunt recomandate persoanelor care își doresc o sănătate puternică, de invidiat.

Pentru mai multe detalii privind trucuri și sugestii pentru a susține imunitatea în această perioadă de tranziție, se poate accesa biosano.ro.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies