Cum să alegi o cădiță de duș potrivită pentru baia ta?

Author: Oana Picerea

Selectarea unei cadițe de duș pentru un proiect de amenajare a zonei de duș din baie nu este doar o decizie estetică, ci și una tehnică. Modalitatea de instalare și selecția materialului sunt două dintre cele mai importante variabile, iar aceste decizii sunt cruciale pentru obținerea unui spațiu funcțional și modern. Un alt aspect care trebuie luat în considerare este configurația cabinei/paravanului de duș. Pe lângă aceasta, poziția scurgerii apei joacă și ea un rol important în cazul în care optezi pentru o cădiță de duș la nivelul solului, deoarece trebuie să te asiguri că există suficient spațiu pentru scurgerea apei și pentru înclinarea acesteia.

Care sunt opțiunile atunci când vine vorba de alegerea unei cădițe de duș?

Magazinul online GQS German Quality oferă o gamă largă de posibilități în ceea ce privește soluțiile pentru amenajarea băii. Astfel, poți achiziționa cadite de dus de la GQS German Quality ultra slim sau înalte, cu montaj pe pardoseală sau îngropat, descrise de texturi și finisaje care își găsesc inspirația în cele mai moderne idei de design pentru baie.

Varietatea de modele oferă șansa ca fiecare design să fie unic și autentic, adaptat la nevoile fiecărei locuințe.

În prezent există o varietate de materiale pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a lua o decizie, nu numai pentru aspectul pe care îl oferă spațiului, ci și pentru că vor avea o influență directă asupra cerințelor de utilizare și întreținere. 

  • Cădițe de duș din material compozit

Este esențial ca selecția materialelor să fie de bună calitate, astfel încât produsul final să ofere cele mai mari garanții, dar și într-o proporție corectă, astfel încât să își păstreze lejeritatea, flexibilitatea, stabilitatea și rezistența. 

Cădițele din material compozit de pe germanquality.ro sunt ușoare și foarte subțiri, fără a sacrifica rezistența și durabilitatea. Gamele existente sunt disponibile în mai multe finisaje, însă, în principiu, acestea oferă un efect natural, aflat în armonie cu nuanțele naturii înconjurătoare.

În această categorie vei găsi o serie de modele care revoluționează designul cădițelor de duș datorită eleganței, proprietăților antibacteriene, durității mari, durabilității și confortului maxim oferit.

De asemenea, sunt variante ușor de curățat și întreținut.

 

  • Cădițe de duș din ceramică

Cădița de duș din ceramică este o un model clasic prin excelență. Beneficiile și avantajele sale sunt igiena, ușurința în curățare și rezistența chimică; de asemenea, oferă prețuri accesibile.

 

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”
  • Cădițe de duș din acril

 

Cădițele de duș acrilice reprezintă un pas înainte în ceea ce privește confortul în baie. Cu un aspect primitor și o atingere fină, acestea sunt mai ușoare decât cădițele de duș din ceramică. Acest material facilitează instalarea datorită ușurinței și manevrării ușoare, cu o rezistență ridicată la lovituri.

Cea mai bună cădiță de duș este cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Factori precum durabilitatea în procesul de fabricație, capacitatea de a rămâne neschimbată după o utilizare continuă, precum și proprietățile antiderapante și calitatea materialelor contribuie la stabilirea modelului perfect.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies