Cum l-au prins anchetatorii pe agresorul din Drumul Taberei! Detaliul care l-a dat de gol pe acesta

Un bărbat de 36 de ani a speriat întreaga Capitală după ce a atacat, din senin, două femei în Drumul Taberei. Mai mulți martori au declarat că e vorba despre același agresor.


In articol:

Detaliul care l-a dat pe acesta de gol este unul banal. Farmacista care a fost bătută crunt de către agresor nu a reușit să îl identifice pe acesta, dar ceea ce i-a ajutat pe anchetatori a fost un înscris pe capul femeii. Acelaşi înscris a fost descoperit şi pe talpa încălţămintei pe care a purtat-o agresorul în ziua în care a bătut-o cu bestialitate pe farmacistă în Drumul Taberei, informează rtv.net.

Cealaltă victimă a bărbatului l-a identificat pe acesta, fiind vorba de unul și același agresor. Și în urma studierii declarațiilor altor martori s-a ajuns la concluzia că este același agresor. De altfel, încă de la început anchetatorilor le-a atras atenția faptul că modul de operare a fost același și că agresiunile au avut loc la circa 1 kilometru distanță una de cealaltă.

Pe ambele femei bărbatul de 36 de ani le-a atacat din senin și nu le-a furat niciun bun.  

Cum l-au prins anchetatorii pe agresorul din Drumul Taberei!

Agresorul de 36 de ani al celor două femei este un bărbat cunoscut pentru problemele psihice pe care le are. El a fost internat timp de 7 ani la Spitalul Obregia, acolo unde medicii i-au pus diagnosticul de schizofrenie paranoidă. 

Totodată, în 2016 medicii l-au diagnosticat cu tulburare bipolară tip borderline, însă de 3 ani, de când a părăsit Spitalul Obregia el nu a mai fost supravegheat. Mama lui a fost și ea agresată de bărbat, motiv pentru care l-a internat din nou, recent, la Obregia.

Citeste si: Tragedie în Capitală. O tânără s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc! Ce s-a întâmplat când un bărbat a încercat să o salveze

Citeste si: Bărbatul care a bătut două femei în plină stradă în Drumul Taberei a fost arestat! Mesajul Poliției pentru cetățenii care au ajutat la prinderea agresorului

Citeste si: Veste bună pentru toți bucureștenii: Apare cea mai așteptată stație de metrou! Când și în ce cartier se deschide

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate