Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 03:08

Uite cum iti dai seama daca un barbat vrea sau nu sa inceapa o relatie cu tine.

 

Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne
Uite cum iti dai seama daca un barbat vrea sau nu sa inceapa o relatie cu tine.
BERBEC
Trebuie sa fii sincer. Au un ochi format pentru tot ce este minciuna. Este cel mai sigur sa incepi o discutie pe plan intelectual.
Ei se considera mai degraba oameni de spirit decat sensibili. Se simt onorati daca te apropii de ei pe linia inteligentei. Respecta pe oricine care nu incearca sa-si impuna propria sa parere. Daca li te adresezi cu o problema, gasesti ajutor si incredere. Ii gasesti acolo unde se intampla cate ceva. Ei cauta ceva tulburator, sunt originali, plini de idei noi, cine vine cu idei noi ii castiga. Este bine sa se si treaca la materializarea acestor idei.
Ii intereseaza cultura, teatrele, muzee, joaca un rol in viata culturala locala, avandu-si suporterii alaturi. O buna introducere pentru o discutie intelectuala este aceea de a-i oferi spre imprumut o carte buna, de a-l invita la o expozitie, la un muzeu. Trebuie sa-i arati ca-i imparti interesele. La intalnirea cu un berbec sa nu intarzii, pune mare pret pe punctualitate. Femeia care iese cu un berbec trebuie sa fie pregatita sa ia parte la o manifestatie sportiva.
TAUR
Taurul nu-l gasesti printre leii de salon, nici in mijlocul unei societati ci la margine unde insa este foarte singur. Il cunosti dupa voce, un timbru tare si cald. Daca toti se uita la o scena delicata (o cearta, caderea unei scrumiere) taurul nici nu clipeste macar. Cine cauta o oaza, gaseste taurul care nu are nimic comun cu societatea si galagia.
Dureaza pana sa-ti dai intalnire cu el, are nevoie de timp de gandire. Daca insa accepta, poti fi sigur ca te place. O intalnire pentru o sera nu este un inceput rau dar trebuie sa fie o comedie. Umorul taurului este mai real, grosolan. Daca vrei un restaurant atentie la o mancare buna (portii mari) si un vin excelent. Taurul iubeste mancarea de casa, mai ales daca observa ca special pentru el a fost pregatita.
I se potriveste zicala dragostea trece prin stomac.
Citeste continuarea pe kfetele.ro

BERBEC
Trebuie sa fii sincer. Au un ochi format pentru tot ce este minciuna. Este cel mai sigur sa incepi o discutie pe plan intelectual. Ei se considera mai degraba oameni de spirit decat sensibili. Se simt onorati daca te apropii de ei pe linia inteligentei. Respecta pe oricine care nu incearca sa-si impuna propria sa parere.

Daca li te adresezi cu o problema, gasesti ajutor si incredere. Ii gasesti acolo unde se intampla cate ceva. Ei cauta ceva tulburator, sunt originali, plini de idei noi, cine vine cu idei noi ii castiga. Este bine sa se si treaca la materializarea acestor idei. Ii intereseaza cultura, teatrele, muzee, joaca un rol in viata culturala locala, avandu-si suporterii alaturi. O buna introducere pentru o discutie intelectuala este aceea de a-i oferi spre imprumut o carte buna, de a-l invita la o expozitie, la un muzeu. Trebuie sa-i arati ca-i imparti interesele. La intalnirea cu un berbec sa nu intarzii, pune mare pret pe punctualitate. Femeia care iese cu un berbec trebuie sa fie pregatita sa ia parte la o manifestatie sportiva.

TAUR

Taurul nu-l gasesti printre leii de salon, nici in mijlocul unei societati ci la margine unde insa este foarte singur. Il cunosti dupa voce, un timbru tare si cald. Daca toti se uita la o scena delicata (o cearta, caderea unei scrumiere) taurul nici nu clipeste macar. Cine cauta o oaza, gaseste taurul care nu are nimic comun cu societatea si galagia. Dureaza pana sa-ti dai intalnire cu el, are nevoie de timp de gandire. Daca insa accepta, poti fi sigur ca te place. O intalnire pentru o sera nu este un inceput rau dar trebuie sa fie o comedie. Umorul taurului este mai real, grosolan. Daca vrei un restaurant atentie la o mancare buna (portii mari) si un vin excelent. Taurul iubeste mancarea de casa, mai ales daca observa ca special pentru el a fost pregatita. I se potriveste zicala dragostea trece prin stomac.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!