Cum au fost surprinşi Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase imediat după scandalul cu amanta. Fostul tenismen a ridicat palma la brunetă! Vezi ce a urmat

Author: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

La scurt timp după ce Brigitte Sfăt şi-a luat inima în dinţi şi a confruntat-o pe amanta acestuia, imaginile surprinse în mijlocul zilei, pe stradă făcând înconjurul presei, cei doi au fost surprinşi de papparazi într-un restaurant.

S-a arătat extrem de afectată de faptul că soţul ei trăieşte o poveste de iubire în paralel, dar atunci când şi-a întâlnit soţul aceasta a fost foarte liniştită. Cel nervos era, în schimb, Ilie Năstase, care în timp ce mâncau a gesticulat. Mai mult de atât, atunci când au terminat de mâncat, Brigitte s-a oferit să plătească, iar fostul tenismen nu a refuzat.

”Ilie a fost singurul om pe care l-am iubit.
Totuşi, unica mea dorinţă ar fi, ca de-acum înainte, să avem o relaţie fericită, fără compromisuri. Nu mă interesează să sună fosta sau fostul. Nu vreau să-mi conducă cineva viaţa. Vreau să fim noi doi, să ne trăim viaţa împreună. Vreau ca el să-mi dea un răspuns. Aş vrea să-i dau şansa să se simtă ca în tinereţe, să-l susţin în continuare. El ştie foarte bine ce spun. Recunosc că farmecul lui, de Ilie Năstase, m-a fasinat la început, dar apoi m-am îndrăgostit de sufletul lui.
E alegerea lui şi aştept răspunsul lui.”, a spus Brigitte, la WOWbiz...

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii