Cum atragi norocul in dragoste. 9 reguli simple care iti vor schimba soarta

Author: L.S.
Actualizat: 28 aug 2020, 18:43

Cum să atragi norocul în dragoste. Nu ți-ai întâlnit, deocamdata, jumătatea sau visezi la o mare iubire?

Ai o relație ce o credeai stabila, dar lucrurile au început să scârțâie? Vrei să consolidezi o relație care este aproape perfectă? Regulile si remediile Feng Shui îți pot veni în ajutor!

În Feng Shui, se spune că spațiul în care locuim trebuie să fie încărcat de energie pozitivă. Iar aceasta depinde și de culorile, obiectele de decor, miresmele si aromele, plantele din încăperi sau de modul în care este aranjat mobilierul.

În plus, conform Feng shui -ului, casa este considerată ca o prelungire a eu-lui personal, iar vibrația locuintei ne influențează destinul.

Dormitorul este poate cel mai important pentru că aici ne petrecem aproape o tremie din viață! De energia din această încăpere depinde sănătatea noastră fizica si psihica, si tot de acesta depinde și norocul în iubire.

Iată asadar 9 reguli Feng Shui care, respectate, te pot ajuta să ai parte de (mai mult) noroc în dragoste.

Ușa dormitorului trebuie sa se poata deschide complet

Iar asta înseamnă că trebuie să nu ai lucruri depozitate în spatele ușii si sa pastrezia acolo tot felul de obiecte. Incearca sa pastrezi lucrurile cat mai ordonate si pentru mai mult noroc deasupra ușii poți fixa o sferă fațetată de cristal.

La ferestre e bine să ai draperii care, în timpul nopții, iti vor da senzația de intimitate și siguranță.

În timpul zilei, acestea trebuie să fie deschise, pentru a permite luminii naturale să energizeze camera.

Draperiile trebuie confecționate din in bumbac, in sau mătase pentru că, aici, sunt recomandate fibrele naturale.

Dacă vrei sa ai fotolii în dormitor, e bine să cumperi două

Dacă totusi nu ai loc decât pentru un fotoliu, poți tine pe acesta două pernuțe decorative, cu imprimeu floral sau din materiale roz, care este culoarea iubirii.

Scoate televizorul din dormitor!

Se spune că în dormitorul în care avem un televizor, vom petrece mai mult timp privind la poveștile de dragoste din filme decât ocupându-ne de povestea noastra de dragoste.

Iar in cazul celor singuri, este cu atat mai mult daunator pentru ca ii face sa idealizeze iubirea si sa caute acel partener perfect, ideal, ca in filme care de altfel, in realitate nu exista.

Oglinzile trebuie evitate în dormitor

Se spune că oglinzile aduc ghinion și infidelitate în cuplu. Dar, daca totusi le ai si nu poti renunta la usile de la sifonier, trebuie să aplici un remediu pentru fidelitatea partenerului. De exemplu, amplaseaza in fiecare noptieră câte o sferă din cuarț roz sau o mică piramidă de ametist.

Patul trebuie așezat în așa fel încât, atunci când stai în el, să vezi ușa camerei.

Dar ai grija ca nu trebie sa stai sub nicio forma cu picioarele direct îndreptate spre ușă! Despre o astfel de poziție se spună că aduce insomnii, neliniste si boala.

Tablia patului sa fie solida si alege o saltea dubla!

Patul trebuie să aibă o tăblie solidă, lipită de perete, dar, pe cât posibil, acesta să nu fie un perete exterior. Salteaua patului trebuie să fie dublă.

În cazul în care ai două saltele înguste lipite una de alta, e bine să folosești o husă de pat mare, care să le acopere pe amândouă.

Astfel, anulezi energetic linia care desparte saltelele și, simbolic, linia care îi desparte pe cei doi parteneri.

Nu tine în dormitor fotografia părinților sau a copiilor!

Fotografiile în care apari tu și persoana iubită sunt mult mai potrivite. Potrivite sunt și posterele sau tablourile cu imagini romantice, peisaje frumoase și cupluri fericite.
Alege pentru dormitor culorile iubirii: roz, roz-piersică și verde deschis

Cea mai potrivită culoare în dormitorul celor care vor să atragă iubirea este rozul.

Pentru cei care doresc să dea o nouă șansă iubirii sau un mic ”imbold” actualei relații de cuplu, culoarea potrivită este nuanța piersicii.

Verdele este, de asemenea, o culoare norocoasă pentru că, în Feng Shui, este asociată cu elementul lemn. Iar lemnul întețește, simbolic, focul pasiunii.

sursa: ce-spun-astrele.ro

Horoscop zilnic miercuri, 1 februarie 2023. Zodiile care primesc vești importante la început de lună

Citeste si: Șoc total! Este dezastru pentru bugetari: guvernul anunță concedieri masive

Citeste si: Semnificația ascunsă a vizitei lui Klaus Iohannis la Washington

Citeste si: DIETA cu care slabesti in patru saptamani. Silueta de vis si mancare pe saturate: uite cum se face

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies