Cum aratau actorii din "Steaua sufletului" la inceput de cariera si cat de mult s-au schimbat peste ani! Iata cele mai spectaculoase imagini de ieri si de azi!

Personaje negative sau pozitive, actorii din "Steaua sufletului" au format o adevarata familie in spatele camerelor de filmat.

Serialul  "Steaua sufletului" aduce in prim plan o poveste teribila de iubire ce ii are ca protagonisti pe frumoasa Zuhre (interpretata de Selin Sekerci) si pe Seyit (Sukru Ozyldiz). Casatoria dintre fata saraca Zuhre si unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din Cappadocia, batranul Fikret Karakaya, aduce cu sine o multime de probleme pentru toti cei implicati. Conform unei cutume adanc inradacinata in zonele rurale ale Turciei, tanara fusese, practic, vanduta lui Fikret chiar de parintele ei, in schimbul unei bucati de pamant. In peisajul incredibil al Capaddociei,  acoperite de zapada, se consuma o adevarata drama.

Pe langa povestea de dragoste a celor doi protagonisti Seyit si Zuhre, se insereaza si situatiile dramatice in care sunt implicati ceilalti actori. Desi personajele lor trec prin momente dificile conform scenariului si ajung sa se urasca, sa devina cei mai mari dusmani, in viata reala actorii ajung sa stabileasca cele mai frumoase relatii de prietenie.

Citeste si: Incredibil! Burak Ozcivit, la bordul unui avion militar! Iata cum a fost surprins celebrul actor, in ultima zi a anului 2017! Vezi imagini inedite!

Este si cazul celor doi actori care interpreteaza rolurile Sirma si Zekkar, care in serial au o casnicie ratata si ajung la gesturi extreme, insa in realitate sunt cei mai buni prieteni.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate