CUM ARATA un APARTAMENT special construit pentru PISICI VIDEO

CUM ARATA un APARTAMENT special construit pentru PISICI VIDEO si FOTO

O companie japoneza a inventat un model de apartament special destinat animalelor de companie. Locuinta este personalizata exact pe nevoile vietuitoarelor si are mobilierul construit in asa fel incat sa nu se deterioreze dupa perioade lungi in care a fost folosit.

 Animalele de companie merita la fel de multa atentie ca si stapanii lor, principiul acesta fiind evocat si de catre compania japoneza Asahi Kaisei in apartamentele pe care le construieste pentru acestea.

Printre caracteristicile acestor spatii de locuit se regasesc tot felul de dotari incorporate in mobilier, concepute pentru a deservi animalele preferate ale stapanilor.

Unul dintre apartamentele speciale ale companiei asiatice este cel gandit pentru pisici. Imobilul, construit in Japonia, vine dotat cu platforme speciale pentru aceste animale, tuneluri, usite speciale de acces, trepte si suprafete pe care felinele se pot odihni, noteaza dailymail.co.uk.

Aproape toate incaperile din acest apartament sunt personalizate pentru nevoile pisicilor, iar baia este unul dintre cele mai bune exemple. In acest perimetru locul unde este plasata cutiuta cu nisip a felinei este inconjurat de pereti subtiri pentru a garanta un nivel optim de "intimitate".

Mobilierul din aceasta casa a fost construit special pentru a preintampina deteriorarea, lemnul folosit fiind special prelucrat pentru a impiedica pastrarea urmelor de zarieturi.

Potrivit companiei japoneze Asahi Kaisei, pana la a pune in practica ideea unei asemenea case, au fost desfasurate o serie de studii de comportament intre pisica si om in interiorul casei. ( sursa Mediafax )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate