Cum arată mama și sora lui Laurențiu de la „Casa iubirii”! Fostul concurent seamănă leit cu cele două femei

Author: Lavinia Medrea

Cum arată mama și sora lui Laurențiu din „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Laur Suciu

Laurențiu Suciu, fostul concurent de la „Casa iubirii”, se bucură de o relație foarte frumoasă cu mama și sora lui.

Laurențiu Suciu a fost concurent în sezonul 2 al competiției „Casa iubirii” de la Kanal D și a reușit, de-a lungul șederii sale, să-și strângă mai mulți admiratori și susținători care i-au apreciat atât caracterul, cât și relația cu Lorena, alături de care este și în ziua de azi.

Cum arată mama și sora lui Laurențiu de la „Casa iubirii”

Laurențiu, fostul concurent de la „Casa iubirii”, este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, deoarece își apreciază mama și sora peste valoarea acestora.

Tânărul are o relație foarte bună cu primele femei din viața lui și, de mic, a încercat să-și mândrească mama. 

Citește și: „S-a întâlnit munte cu munte”. Incredibil cu cine s-a afișat Laurențiu de la „Casa iubirii”! L-ai văzut de multe ori pe TikTok

Puțină lume știe cum arată, totuși, cele mai importante femei din viața lui Laurențiu, pe lângă Lorena.

Fostul concurent a publicat o fotografie în urmă cu doi ani în care-și sărută mama pe obraz și în care apare și sora lui, Ramona. Fotografia a emoționat zeci de susținători de-ai lui Laurențiu și i-a determinat să-i dea numai comentarii frumoase.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ai o mamă foarte frumoasă, Laurențiu! Faci parte dintr-o familie atât de frumoasă cu un bun simț extraordinar”, „Echipă puternică”, „Doamna mama lui Laurențiu, ați făcut un băiat frumos”, sunt câteva dintre comentariile pe care Laurențiu le-a

primit la fotografia cu mama și sora lui.

Citește și: Cine este Raluca, cea care apare alături de Robi de la ”Casa iubirii” în mașină. Fanii au observat imediat inimioarele

Mama lui Laurențiu se mândrește cu fiul ei

Mama lui Laurențiu, Felicia, se mândrește foarte mult cu fiul ei. Acest lucru a fost confirmat chiar de dânsa în emisiune, când mamele mai multor concurenți au transmis mesaje emoționante copiilor lor pe 8 martie 2023.

Și mama lui Laurențiu i-a transmis fiului ei un mesaj deosebit de 8 martie, dar mai ales a ținut să precizeze că tânărul are un suflet bun, este o persoană ambițioasă și foarte iubitoare, care are multă iubire de oferit. Pe lângă asta, mama fostului concurent a mai povestit și că, încă de mic, Laurențiu nu rata niciodată zilele de 8 martie pentru a-i face mamei lui câte o surpriză sau a-i oferi o atenție.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!