Cum arăta Giuly de la „Casa iubirii” înainte de intervențiile estetice! Fanii au observat imediat schimbările: „Este diferență”

Author: Lavinia Medrea

Cum arăta Giuly de la „Casa iubirii” înainte de intervențiile estetice?

Sursa: Instagram giuliaberetchi

Giuly, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la „Casa iubirii”, a fost luată la ochi de fani! Ce intervenții estetice ar avea, de fapt, concurenta?

Giuly, una dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul matrimonial „ Casa iubirii ”, difuzat la Kanal D și moderat de Andreea Mantea, a atras atenția tuturor de când a intrat în competiție cu aspectul ei fizic și cu finețea de care a dat dovadă. Puțină lume știe că, în urmă cu mulți ani, arăta diferit.

Cum arăta Giuly de la „Casa iubirii” înainte de intervențiile estetice

Se știe că Giuly este printre cele mai frumoase concurente din „Casa iubirii” și a reușit să atragă atenția multor băieți până acum, dar nu multă lume știe că ar avea și anumite intervenții estetice care ar fi ajutat-o să arate așa!

Citește și: Robert și Giuly au avut primul sărut la date? Cei doi îndrăgostiți au creat un mare mister în „Casa iubirii”

De curând, urmăritorii frumoasei concurente au atras atenția asupra faptului că Giuly arată diferit acum față de cum arăta cu ani în urmă, făcând referire, cel mai probabil, la o modificare la nivelul buzelor și al feței. Fanii au observat, de asemenea, că tânăra arată diferit chiar și în pozele în care nu folosește filtre faciale.

„Este diferență între pozele cu filtru și asta”, a spus cineva.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Giuly, mai îndrăgostită ca niciodată de Robert! „Mă faci să zâmbesc” Postările care o dau de gol pe concurenta din Casa Iubirii

Giuly primește multă susținere de la fani

În ciuda unor comentarii răutăcioase care apar la adresa lui Giuly, se pare că există o comunitate mult mai mare care o apreciază pe tânără și care o complimentează zi de zi. 

Giuly de la „Casa iubirii” se bucură de atenția fanilor care i-au făcut fanpage-uri speciale pentru ea și care-i transmit gândurile și susținerea lor zi de zi prin intermediul comentariilor. De asemenea, pare că și relația frumoasei concurente cu Robert a stârnit simpatia și dragul celor de acasă, care se bucură că cei doi s-au găsit unul pe altul și s-au cuplat, formând unul dintre cele mai iubite cupluri din competiție.

„Cea mai serioasă și frumoasă”, „Super minunată”, „Ești bestială”, „Ești superba împreuna cu Robert”, „Giuly&Robert cei mai finuți și înțelepți! Succese mărețe întotdeauna, împreună! Vă ador!”, „Ce şi-ar putea dori Robert mai mult de atât, vă urez succes”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Giuly și Robert le-au primit de la fani pe o pagină dedicată tinerei.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!