Cum arată fiica Ronei Hartner! Cu ce se ocupă Rita și cum a reușit să dea lovitura la nivel internațional la doar 15 ani

Author: Diana Ghita
Actualizat: 23 nov 2023, 13:24

Rona Hartner și Rita, fiica ei de 15 ani

Sursa: Captură YouTube

Celebra cântăreață și actriță Rona Hartner are o fată în vârstă de 15 ani, pe nume Rita. Aceasta o iubește foarte mult pe fiica ei și este mândră că și-a găsit vocația de la o vârstă atât de fragedă.

Miercuri, pe 22 noiembrie, sora Ronei a făcut un anunț sfâșietor pe rețelele de socializare. Aceasta le-a transmis celor din online că, din cauza cancerului, Rona Hartner este într-o stare foarte gravă, așteptându-se din clipă în clipă ca boala să o răpună.

Citește și: Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani! Actrița a pierdut lupta împotriva cancerului

Rona Hartner își petrece ultimele clipe din viață

Odată cu vestea tristă despre sora ei, Rinda și-a cerut iertare de la fani, spunându-le că nu are timp să răspundă mesajelor și comentariilor, întrucât, în aceste momente, îi este alături atât Ronei, cât și micuței Rita, care, la rândul ei, este devastată de starea în care se află mama sa.

„Bună seara la toată lumea, sunt Rinda, sora Ronei.

Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la El.”
, a fost mesajul transmis de sora Ronei Hartner, pe Facebook.

Vedeta a dus mai multe lupte cu cancerul.

În urmă cu câțiva ani, aceasta a fost diagnosticată cu cancer de colon, însă a reușit să învingă boala. Însă, în vara acestui an, Rona a fost depistată cu două tipuri de cancer, aflate în stadiul 4.

Aceasta a fost diagnosticată atât cu cancer pulmonar și la creier, unde s-au dezvoltat mai multe tumori. „Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, declara Rona Hartner în urmă cu ceva timp.

Deși medicii au făcut tot posibilul pentru a ține boala sub control, administrându-i un tratament revoluționar, în cele din urmă cancerul se pare că a învins, zilele artistei fiind numărate.

Citește și: Dureros! Ce a apărut pe pagina Ronei Hartner după ce sora ei a anunțat că artista își trăiește ultimele clipe

Fiica Ronei Hartner se pregătește să fie pe picioarele ei

Rona Hartner a încercat să-și pregătească fiica în privința unei astfel de situații, așa că mereu a fost deschisă față de ea, explicându-i despre problemele de sănătate pe care le are și cu ce riscuri vin la pachet.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Astfel, deși a trecut prin multe suferințe din cauza bolilor cu care s-a confruntat mama ei, Rita s-a obișnuit cu greul.

De aceea, la doar 15 ani, a decis să dea piept cu viața și să facă ceva pentru viitorul ei.

Dezvoltând o mare pasiune pentru domeniul artistic, tânăra a hotărât să se înscrie la un curs de make-up, în Franța, în cadrul căruia s-a perfecționat, demonstrând cât de talentată poate fi.

În urma cursului, fiica Ronei a primit o diplomă care va putea fi recunoscută internațional când va împlini 18 ani. De asemenea, fetei i s-a propus un stagiu prin intermediul căruia să-și exerseze tehnica, iar după finalizarea cursului deja au început să o sune foarte multe franțuzoaice pe Rita, pentru a le machia.

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm.

Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă.Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze”, povestea Rona Hartner, pentru Fanatik.

Pe lângă pasiunea pentru make-up, Rita are o educație foarte înaltă, întrucât studiază la o școală de elită din Paris, unde este printre cei mai eminenți elevi.

De asemenea, fiica Ronei cunoaște patru limbi străine, iar mama ei este foarte mândră pentru tot ce a realizat tânăra până la vârsta de 15 ani, fiind un copil exemplar.

Citește și: „Mi-am cumpărat loc de veci” Ce spunea Rona Hartner după tratamentul cu citostatice