O recunoști? Fosta concurentă de la "Survivor România" avea doar 3 ani în această fotografie

Cum arăta Emy Alupei în copilărie? Nostalgică, fosta concurentă de la "Survivor România" a postat o imagine care a făcut deliciul fanilor de pe instagram.


In articol:

Cum arăta Emy Alupei în copilărie? Fosta concurentă de la "Survivor România" s-a întros în trecut și a vrut să le arate prietenilor de pe instagram cum arăta pe vremea când era doar un copil.

Citeste si: Emy Alupei, dans provocator pe instagram. Cum a fost surprinsă?

Cum arăta Emy Alupei în copilărie?

Fetița adorabilă din această fotografie este Emy Alupei, cea care la "Survivor România" a demonstrat că este o persoană puternică, asumată și care știe să lupte până la final pentru ceea ce își dorește. Fosta concurentă de la "Survivor România" și-a luat prin surprindere prietenii de pe instagram cu această fotografie, având în vedere că rar se întâmplă să posteze imagini din trecutul ei.

"Eu și prietenul meu Cornel, 3 ani.", a scris Emy Alupei pe instagram.

Se pare că fosta concurentă de la "Survivor România" a avut o copilărie foarte frumoasă, plină de amintiri plăcute, asta dacă ar fi să judecăm după imaginea pe care a încărcat-o pe instagram.

Citeste si: Emy Alupei, fosta concurenta de la "Survivor Romania", in ipostaze incredibil de sexy! Iata cum a fost surprinsa tanara intr-un costum de baie extrem de provocator!

Emy Alupei, fără sutien. Imaginea care a făcut furori pe instagram

Emy Alupei, fără sutien. Fosta concurentă de la "Survivor România" a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat într-o ipostază foarte sexy.

Emy Alupei, fără sutien. Este o persoană nonconformistă și nu ține cont de părerile celor din jur, reușind astfel să strânească foarte multe controverse. De această dată, fosta concurentă de la "Survivor România" și-a surprins prietenii de pe instagram cu o fotografie sexy pe care a postat-o la story.

Emy Alupei face parte din categoria persoanelor care nu se feresc să se exprime liber, chiar dacă acest lucru poate duce la apariția criticilor. Fosta concurentă de la "Survivor România" s-a făcut remarcată prin felul ei de a fi, având în vedere că refuză să se încadreze în anumite tipare, încercând să își impună astfel propriul stil.

Deși mulți i-au reproșat că îi lipsește feminitatea, Emy Alupei nu a fost deranjată de acest lucru. Din contră, în anumite postări pe care le-a făcut pe instagram, fosta concurentă de la "Survivor România" a vrut să demonstreze că, atunci când își propune, poate renunța la atitudinea masculină și poate deveni foarte sexy. Așa s-a întâmplat și acum, când Emy Alupei a postat pe instagram, la story, o imagine în care apare fără sutien. Evident, fotografiat a încins imaginația bărbaților.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Emy Alupei, prima apariție televizată alături de mama ei. La ce vârstă a dus faimoasa primul băiat acasă la părinții ei?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies