Cum arată canalele din Veneția în această perioadă? Imaginile au făcut înconjurul lumii

Author: B.H.

În condițiile în care oamenii nu mai ies din case în Italia pentru a preveni răspândirea coronavirusului, iar de turiști nici nu mai poate fi vorba, atracțiile turistice sunt acum goale. Cum arată canalele din Veneția în această perioadă?

Zonele care până acum ceva timp erau vizitate de mii de persoane în fiecare zi, acum par părăsite, având în vedere că autoritățile le-au impus oamenilor să nu își părăsească locuințele. 

Citeste si: Rosii toxice: cum iti dai seama daca rosiile pe care le-ai cumparat sunt sau nu toxice

Pe lângă toate consecințele negative aduse de pandemia de coronavirus, există și un beneficiu al faptului că oamenii și-au limitat ieșirile în oraș: disparția poluării. 

Cum arată canalele din Veneția în această perioadă?

Veneția, unul dintre cele mai vizitate orașe ale Italiei, este acum gol din cauza pandemiei de coronavirus. Acest lucru înseamnă că nimeni nu circulă pe canalele din Veneția, iar specialiștii au făcut o descoperire foarte interesantă. Până nu demult, apa era murdară și poluată, însă acum este mai curată ca niciodată.

Citeste si: Cât de sigur este să donezi sânge în această perioadă? Răspunsul autorităților

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Apa este atât de limpede, încât privind cu atenție pot fi observate bancurile de pești, iar pe canale și-au făcut apariția inclusiv lebedele.

Citeste si: Informații oficiale: țara europeană care a anunțat că depășit pragul de 10.000 de bolnavi și a înregistrat 20 de decese cauzate de coronavirus

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!